Звезда - Фенер, дефинитивно у Арени!

Црвено-бели угостиће екипу Жељка Обрадовића у највећој хали у региону. Продаја карата од среде.

Кошарка 04.11.2015 | 20:20
Звезда - Фенер, дефинитивно у Арени!

Припрема се још један евролигашки спектакл у Београду. Један од најјачих тимова Европе дефинитивно долази у Комбанк арену.

"Српски" Фенербахче стиже у четвртак у главни град, а у петак ће се у 4. колу Евролиге на Новом Београду супротставити Црвеној звезди Телеком, иако је првобитно било најављено да ће тај меч бити одигран у хали "Пионир".

Богдан Богдановић, Никола Калинић, Перо Антић, Јан Весели... Србији много познатих играча заиграће против Звезде у Блоку 25, где је у првом колу пао Стразбур. Од те утакмице, црвено-бели су изгубили од Реала и Химкија, па дочекују меч са скором 1-2.

Фенер долази у Београд после пораза од Галатасараја у истанбулском дербију. У прошлом колу Евролиге, "Жоцов" тим савладао је на свом терену Реал Мадрид у великом дербију, па тренутно има скор 2-1.

Карте за дуел Црвена звезде - Фенербахче биће пуштене у продају у среду на свим продајним местима "Евентима" и благајнама Комбанк арене.

Место на трибини 400 кошта 750 динара, на трибинама А,Б,Ц и Д ниво 200 (углови) 1.150 динара, Партер Б стаје 850 динара, а Партер 4 1.050 динара. За место у Белој и Плавој ложи неопходно је издвојити 1.350 динара, за место у ложи 1.650 динара, док ће они који ће седети тик поред терена морати да плате 10.050 динара.

Клуб са Малог Калемегдана саопштио је да су цене карата увећане за 50 динара, и то из посебног разлога, као помоћ за лечење оперске диве и чланице Народног Позоришта у Београду, Сузане Шуваковић-Савић.

Дуел Црвене звезде и Фенербахчеа на програму је у петак од 20 часова.

Коментари / 0

Оставите коментар