Zvezda - Fener, definitivno u Areni!

Crveno-beli ugostiće ekipu Željka Obradovića u najvećoj hali u regionu. Prodaja karata od srede.

Košarka 04.11.2015 | 20:20
Zvezda - Fener, definitivno u Areni!

Priprema se još jedan evroligaški spektakl u Beogradu. Jedan od najjačih timova Evrope definitivno dolazi u Kombank arenu.

"Srpski" Fenerbahče stiže u četvrtak u glavni grad, a u petak će se u 4. kolu Evrolige na Novom Beogradu suprotstaviti Crvenoj zvezdi Telekom, iako je prvobitno bilo najavljeno da će taj meč biti odigran u hali "Pionir".

Bogdan Bogdanović, Nikola Kalinić, Pero Antić, Jan Veseli... Srbiji mnogo poznatih igrača zaigraće protiv Zvezde u Bloku 25, gde je u prvom kolu pao Strazbur. Od te utakmice, crveno-beli su izgubili od Reala i Himkija, pa dočekuju meč sa skorom 1-2.

Fener dolazi u Beograd posle poraza od Galatasaraja u istanbulskom derbiju. U prošlom kolu Evrolige, "Žocov" tim savladao je na svom terenu Real Madrid u velikom derbiju, pa trenutno ima skor 2-1.

Karte za duel Crvena zvezde - Fenerbahče biće puštene u prodaju u sredu na svim prodajnim mestima "Eventima" i blagajnama Kombank arene.

Mesto na tribini 400 košta 750 dinara, na tribinama A,B,C i D nivo 200 (uglovi) 1.150 dinara, Parter B staje 850 dinara, a Parter 4 1.050 dinara. Za mesto u Beloj i Plavoj loži neophodno je izdvojiti 1.350 dinara, za mesto u loži 1.650 dinara, dok će oni koji će sedeti tik pored terena morati da plate 10.050 dinara.

Klub sa Malog Kalemegdana saopštio je da su cene karata uvećane za 50 dinara, i to iz posebnog razloga, kao pomoć za lečenje operske dive i članice Narodnog Pozorišta u Beogradu, Suzane Šuvaković-Savić.

Duel Crvene zvezde i Fenerbahčea na programu je u petak od 20 časova.

Komentari / 0

Ostavite komentar