Велики повратак - великог Шерингема!

Шерингем се данас регистровао, сутра опет игра у 49. години! Легендарни нападач наћи ће се поново на фудбалском терену у дресу енглеског четвртолигаша Стивениџа!

Фудбал 03.11.2015 | 18:40
Велики повратак - великог Шерингема!

Теди Шерингем, менаџер енглеског четвртолигаша Стивениџа, наступиће за овај клуб у локалном куп мечу против Велвин Гарден Ситија, након што се данас поново регистровао као активни фудбалер.

Некадашњи голгетер Манчестер Јунајтеда и репрезентације Енглеске вратиће се из пензије на сутрашњем мечу и заиграти фудбал поново у својој 49. години.

Шерингем, који се пензионисао у лето 2008. након кратке епизоде у Колчестеру, имао је велику 25-годишњу каријеру пре него што је почео да ради као тренер у Вест Хему.

Упркос годинама, Шерингем је још пиленце за рецимо Дејва Бесанта, тренера голмана Стивениџа, који је прошле сезоне у плеј-оф мечу био резервни чувар мреже овог тима у 56. години.

Некадашњи нападач Вест Хема овог лета је добио први менаџерски посао у каријеру, на клупи Стивениџа, али клуб је тренутно тек 20. на табели у Лиги 2 (четврти ранг) са свега три победе у 16 утакмица.

Кевин Вотсон, Тедијев 41-годишњи асистент, такође се регистровао као фудбалер како би могао да се стави на располагање колеги за сутрашње гостовање на Хернс Лејну.

Шерингем, стрелац 11 голова на 51 наступу за репрезентацију Енглеске, наступао је у каријери за девет различитих тимова, укључујући Тотенхем, Нотингем Форест и Милвол.

Укупно је постигао 355 голова на 898 утакмица у каријери и освојио три шампионске титуле у Премијер лиги, ФА куп и Лигу шампиона током каријере на Олд Трафорду.

Коментари / 0

Оставите коментар