Veliki povratak - velikog Šeringema!

Šeringem se danas registrovao, sutra opet igra u 49. godini! Legendarni napadač naći će se ponovo na fudbalskom terenu u dresu engleskog četvrtoligaša Stivenidža!

Fudbal 03.11.2015 | 18:40
Veliki povratak - velikog Šeringema!

Tedi Šeringem, menadžer engleskog četvrtoligaša Stivenidža, nastupiće za ovaj klub u lokalnom kup meču protiv Velvin Garden Sitija, nakon što se danas ponovo registrovao kao aktivni fudbaler.

Nekadašnji golgeter Mančester Junajteda i reprezentacije Engleske vratiće se iz penzije na sutrašnjem meču i zaigrati fudbal ponovo u svojoj 49. godini.

Šeringem, koji se penzionisao u leto 2008. nakon kratke epizode u Kolčesteru, imao je veliku 25-godišnju karijeru pre nego što je počeo da radi kao trener u Vest Hemu.

Uprkos godinama, Šeringem je još pilence za recimo Dejva Besanta, trenera golmana Stivenidža, koji je prošle sezone u plej-of meču bio rezervni čuvar mreže ovog tima u 56. godini.

Nekadašnji napadač Vest Hema ovog leta je dobio prvi menadžerski posao u karijeru, na klupi Stivenidža, ali klub je trenutno tek 20. na tabeli u Ligi 2 (četvrti rang) sa svega tri pobede u 16 utakmica.

Kevin Votson, Tedijev 41-godišnji asistent, takođe se registrovao kao fudbaler kako bi mogao da se stavi na raspolaganje kolegi za sutrašnje gostovanje na Herns Lejnu.

Šeringem, strelac 11 golova na 51 nastupu za reprezentaciju Engleske, nastupao je u karijeri za devet različitih timova, uključujući Totenhem, Notingem Forest i Milvol.

Ukupno je postigao 355 golova na 898 utakmica u karijeri i osvojio tri šampionske titule u Premijer ligi, FA kup i Ligu šampiona tokom karijere na Old Trafordu.

Komentari / 0

Ostavite komentar