Станковић води Грујића у Интер?!

Газета дело спорт пише да ће некадашњи ас црвено-белих и Неразура ускоро у Београд на преговоре!

Фудбал 06.11.2015 | 09:20
Станковић води Грујића у Интер?!

Зимски прелазни рок се приближава, а самим тим и тренутак у којем ће се видети хоће ли Црвена звезда моћи да задржи играче који ове јесени играју у одличној форми, пре свих Марка Грујића и Александра Катаија.

Газета дело Спорт пише да се спортски менаџер Интера Дејан Станковић спрема на пут за Београд како би убедио Марка Грујића и Црвену звезду да су Неразури најбоље решење за новог великог талента српског фудбала.

Према информацијама италијанског спортског дневника, Челси је понудио Београђанима четири милиона евра за 19-годишњег Грујића, дупло више него што је спреман да издвоји председник Интера Ерик Тохир. Међутим, милански клуб верује да Станковић може да преокрене ситуацију и омогући Интеру да претекне Челси у трци за Грујића, тим пре што је присуство самог Станковића у Интеру својеврсна гаранција за играча као и велика колонија фудбалера из бивше Југославије која би омогућила младом српском репрезентативцу да се брзо уклопи у нови амбијент. Подсетимо, у Интеру су, поред Адема Љајића и Немање Видића, и Стеван Јоветић, Самир Хандановић, Марцело Брозовић и Иван Перишић.

Гледајући изјаве Звездана Терзића може се закључити да је свака понуда за Грујића испод пет милиона евра мала, међутим, црвено-бели су у великој финансијској кризи, на шта ових дана упозоравају тренер Божовић, Александар Луковић, Уго Вијеира... и јасно је да навијаче Звезде чека неизвестан зимски прелазни рок. Поготово што је жеља свих, па и самог Грујића, да овај тим остане на окупу до лета и проба да избори пласман у Лигу шампиона.

Коментари / 0

Оставите коментар