Stanković vodi Grujića u Inter?!

Gazeta delo sport piše da će nekadašnji as crveno-belih i Nerazura uskoro u Beograd na pregovore!

Fudbal 06.11.2015 | 09:20
Stanković vodi Grujića u Inter?!

Zimski prelazni rok se približava, a samim tim i trenutak u kojem će se videti hoće li Crvena zvezda moći da zadrži igrače koji ove jeseni igraju u odličnoj formi, pre svih Marka Grujića i Aleksandra Kataija.

Gazeta delo Sport piše da se sportski menadžer Intera Dejan Stanković sprema na put za Beograd kako bi ubedio Marka Grujića i Crvenu zvezdu da su Nerazuri najbolje rešenje za novog velikog talenta srpskog fudbala.

Prema informacijama italijanskog sportskog dnevnika, Čelsi je ponudio Beograđanima četiri miliona evra za 19-godišnjeg Grujića, duplo više nego što je spreman da izdvoji predsednik Intera Erik Tohir. Međutim, milanski klub veruje da Stanković može da preokrene situaciju i omogući Interu da pretekne Čelsi u trci za Grujića, tim pre što je prisustvo samog Stankovića u Interu svojevrsna garancija za igrača kao i velika kolonija fudbalera iz bivše Jugoslavije koja bi omogućila mladom srpskom reprezentativcu da se brzo uklopi u novi ambijent. Podsetimo, u Interu su, pored Adema Ljajića i Nemanje Vidića, i Stevan Jovetić, Samir Handanović, Marcelo Brozović i Ivan Perišić.

Gledajući izjave Zvezdana Terzića može se zaključiti da je svaka ponuda za Grujića ispod pet miliona evra mala, međutim, crveno-beli su u velikoj finansijskoj krizi, na šta ovih dana upozoravaju trener Božović, Aleksandar Luković, Ugo Vijeira... i jasno je da navijače Zvezde čeka neizvestan zimski prelazni rok. Pogotovo što je želja svih, pa i samog Grujića, da ovaj tim ostane na okupu do leta i proba da izbori plasman u Ligu šampiona.

Komentari / 0

Ostavite komentar