Почела сезона лова на Катаија!

Звезда одбила 1.500.000 евра! Челници Фајенорда били су спремни да издвоје управо ову своту за најбољег стрелца српског шампионата, али су из Љутице Богдана добили одговор да је то премало!

Фудбал 04.11.2015 | 15:20
Почела сезона лова на Катаија!

Знају у Црвеној звезди да ће бити ђаволски тешко задржати најбоље фудбалере током зиме. Једноставно, чим неко избије у први план клубови из иностранства навале као муве на лепак, а тако је и у случају најбољег стрелца Суперлиге Александра Катаија, који игра у фантастичној форми.

Челници Фајенорда су пожурили, ваљда са жељом да претекну конкуренцију, али су и први чули да сјајни везиста није на продају, барем не за 1.500.000 евра, колико су понудили. Према наводима Спортског журнала, управо ову своту је славни холандски клуб био спреман да издвоји за ангажовање Звездине десетке у зимском прелазном року, међутим, управа лидера шампионата није позитивно одговорила на понуду.

Холанђани су отворили „сезону лова“ на Катаија и неће бити изненађење уколико се ускоро Црвеној звезди обрати Фјорентина, која такође прати фудбалера из Србобрана. Италијански прволигаш неће бити и једина конкуренција клубу из Ротердама, пошто се о сјајном везисти увелико прича у Немачкој, Француској, али и у Азији…

Имајући у виду његову форму и статистичке податке који га сврставају у лидера екипе, логично је интересовање богатијих клубова од Црвене звезде. Већ је сада јасно да ће управа црвено-белих имати деликатан задатак да задржи најбоље играче до следећег лета и пројектованих квалификација за Лигу шампиона, пошто су Марко Грујић и Александар Катаи најтраженији и за њих ће већ ове зиме сигурно стићи неколико званичних понуда.

Алексндар Катаи са Црвеном звездом има уговор до јуна 2017. године.

Коментари / 0

Оставите коментар