Počela sezona lova na Kataija!

Zvezda odbila 1.500.000 evra! Čelnici Fajenorda bili su spremni da izdvoje upravo ovu svotu za najboljeg strelca srpskog šampionata, ali su iz Ljutice Bogdana dobili odgovor da je to premalo!

Fudbal 04.11.2015 | 15:20
Počela sezona lova na Kataija!

Znaju u Crvenoj zvezdi da će biti đavolski teško zadržati najbolje fudbalere tokom zime. Jednostavno, čim neko izbije u prvi plan klubovi iz inostranstva navale kao muve na lepak, a tako je i u slučaju najboljeg strelca Superlige Aleksandra Kataija, koji igra u fantastičnoj formi.

Čelnici Fajenorda su požurili, valjda sa željom da preteknu konkurenciju, ali su i prvi čuli da sjajni vezista nije na prodaju, barem ne za 1.500.000 evra, koliko su ponudili. Prema navodima Sportskog žurnala, upravo ovu svotu je slavni holandski klub bio spreman da izdvoji za angažovanje Zvezdine desetke u zimskom prelaznom roku, međutim, uprava lidera šampionata nije pozitivno odgovorila na ponudu.

Holanđani su otvorili „sezonu lova“ na Kataija i neće biti iznenađenje ukoliko se uskoro Crvenoj zvezdi obrati Fjorentina, koja takođe prati fudbalera iz Srbobrana. Italijanski prvoligaš neće biti i jedina konkurencija klubu iz Roterdama, pošto se o sjajnom vezisti uveliko priča u Nemačkoj, Francuskoj, ali i u Aziji…

Imajući u vidu njegovu formu i statističke podatke koji ga svrstavaju u lidera ekipe, logično je interesovanje bogatijih klubova od Crvene zvezde. Već je sada jasno da će uprava crveno-belih imati delikatan zadatak da zadrži najbolje igrače do sledećeg leta i projektovanih kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su Marko Grujić i Aleksandar Katai najtraženiji i za njih će već ove zime sigurno stići nekoliko zvaničnih ponuda.

Aleksndar Katai sa Crvenom zvezdom ima ugovor do juna 2017. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar