Михајловићева три ''витамина Ц'' за Милан!

Тмурни облаци, који су недељама били над главом Синише Михајловића, тренера Милана, коначно су се разишли. Клуб са "Сан Сира" је продисао, а српски стручњак сада може да мирније ради у наставку сезоне.

Фудбал 04.11.2015 | 09:20
Михајловићева три ''витамина Ц'' за Милан!

Италијански дневник "Коријере дело сера" се у последњем броју бавио резултатима Милана у последње време и чини се да је општи закључак да су росо-нери живнули и оздравили. Посyебно је навијаче обрадовала победа над Лацијом од 3:1.

"Милан је оздравио. Три витамина Ц које је употребио тренер Михајловић учинили су да милан почне да личи на себе: то су компактност, континуитет и храброст. Тренер је бранио своје идеје и сада убира плодове те одлучности", пише "Коријере".

Лист анализира како је Михајловић од меча са Наполијем код куће почетком октобра, успео да у наредна четири меча оствари три победе и реми.

"Против Лација први пут смо видели Милан по његовом кроју: агресиван, брз, вертикалан. Синиша зна како да промени образац општег скептицизма. Изнад свега, упркосн неким бледим играма, остао је при своме опредељујући се углавном за исте играче",пише италијански лист.

Подсетимо, недавно је и први човек Милана, Силвио Берлускони, пружио подршку Михајловићу рекаквши како до сада "није имао озбиљнијих грешака", те да је у питању стручњак за ког верује да ће екипу довести до циља, пласмана у наредни циклус Лиге шампиона.

Коментари / 0

Оставите коментар