Mihajlovićeva tri ''vitamina C'' za Milan!

Tmurni oblaci, koji su nedeljama bili nad glavom Siniše Mihajlovića, trenera Milana, konačno su se razišli. Klub sa "San Sira" je prodisao, a srpski stručnjak sada može da mirnije radi u nastavku sezone.

Fudbal 04.11.2015 | 09:20
Mihajlovićeva tri ''vitamina C'' za Milan!

Italijanski dnevnik "Korijere delo sera" se u poslednjem broju bavio rezultatima Milana u poslednje vreme i čini se da je opšti zaključak da su roso-neri živnuli i ozdravili. Posyebno je navijače obradovala pobeda nad Lacijom od 3:1.

"Milan je ozdravio. Tri vitamina C koje je upotrebio trener Mihajlović učinili su da milan počne da liči na sebe: to su kompaktnost, kontinuitet i hrabrost. Trener je branio svoje ideje i sada ubira plodove te odlučnosti", piše "Korijere".

List analizira kako je Mihajlović od meča sa Napolijem kod kuće početkom oktobra, uspeo da u naredna četiri meča ostvari tri pobede i remi.

"Protiv Lacija prvi put smo videli Milan po njegovom kroju: agresivan, brz, vertikalan. Siniša zna kako da promeni obrazac opšteg skepticizma. Iznad svega, uprkosn nekim bledim igrama, ostao je pri svome opredeljujući se uglavnom za iste igrače",piše italijanski list.

Podsetimo, nedavno je i prvi čovek Milana, Silvio Berluskoni, pružio podršku Mihajloviću rekakvši kako do sada "nije imao ozbiljnijih grešaka", te da je u pitanju stručnjak za kog veruje da će ekipu dovesti do cilja, plasmana u naredni ciklus Lige šampiona.

Komentari / 0

Ostavite komentar