Покајање Божинова?!

Бугарски фудбалер, који игра за Партизан, Валери Божинов на свом Инстаграм профилу поставио другачију фотографију од оне из Горњег Милановца. Да ли је ово његов начин да се извини?

Фудбал 03.11.2015 | 23:00
Покајање Божинова?!

Валери Божинов није дао ни делић онога што су Партизан и његови навијачи очекивали од искусног нападача.

Уместо добрих игара, голова, доприноса екипи својим искуством, Божинов је Гробарима пружио тек осећај припадности клубу и то највише преко свог Инстаграм профила. Несумњиво је да се Бугарину свиђа у Партизану, да воли клуб и навијаче, али није (само) због тога ангажован протеклог лета.

Посебно је изнервирао навијаче селфијем, са земљаком Иваном Бандаловским, током утакмице против Металца у Горњем Милановцу, коју је Партизан изгубио (0:1).

После меча, функционери Партизана су, бар како тврде, "изрибали" целу екипу, посебно Бугаре који су се забављали селфијима, попут каквих старлета са напућеним уснама.

Божинов је данас на свој Инстаграм профил поставио фотографију легенде Партизана Благоја Пауновића из млађих дана са исечцима новинских наслова о катастрофама Партизана протеклих година (реч је о монтажи коју је много раније приредила група окупљена у Гробарски трасх романтизам).

Можда је то његов начин да се извини...

Коментари / 0

Оставите коментар