Pokajanje Božinova?!

Bugarski fudbaler, koji igra za Partizan, Valeri Božinov na svom Instagram profilu postavio drugačiju fotografiju od one iz Gornjeg Milanovca. Da li je ovo njegov način da se izvini?

Fudbal 03.11.2015 | 23:00
Pokajanje Božinova?!

Valeri Božinov nije dao ni delić onoga što su Partizan i njegovi navijači očekivali od iskusnog napadača.

Umesto dobrih igara, golova, doprinosa ekipi svojim iskustvom, Božinov je Grobarima pružio tek osećaj pripadnosti klubu i to najviše preko svog Instagram profila. Nesumnjivo je da se Bugarinu sviđa u Partizanu, da voli klub i navijače, ali nije (samo) zbog toga angažovan proteklog leta.

Posebno je iznervirao navijače selfijem, sa zemljakom Ivanom Bandalovskim, tokom utakmice protiv Metalca u Gornjem Milanovcu, koju je Partizan izgubio (0:1).

Posle meča, funkcioneri Partizana su, bar kako tvrde, "izribali" celu ekipu, posebno Bugare koji su se zabavljali selfijima, poput kakvih starleta sa napućenim usnama.

Božinov je danas na svoj Instagram profil postavio fotografiju legende Partizana Blagoja Paunovića iz mlađih dana sa isečcima novinskih naslova o katastrofama Partizana proteklih godina (reč je o montaži koju je mnogo ranije priredila grupa okupljena u Grobarski trash romantizam).

Možda je to njegov način da se izvini...

Komentari / 0

Ostavite komentar