Вучела: Играчи Партизана су као аутистична дружина!

Потпредседник црно-белих Милорад Вучелић сматра да су једини кривци за лоше резултате играчи Партизана.

Фудбал 03.11.2015 | 22:00
Вучела: Играчи Партизана су као аутистична дружина!

За руководство Партизана нема дилеме - за катастрофалне резултате једини кривци су играчи актуелног, али готово сигурно бившег шампиона Србије. Порази се у једној од најлошијих сезона у историји клуба ређају у низу, што за последицу има "минус 19" у односу на првопласирани тим после 16 одиграних кола.

Када је прошле сезоне освојена титула, актуелно руководство сматрало је да је управо оно, упркос томе што је од гарнитуре Драгана Ђурића наследило шест бодова предности, заслужно за успешно приведен шампионат крају.

Челници Партизана још увек се диче са две победе у Лиги Европе...

Али, у Суперлиги једини кривци су играчи, тако барем каже потпредседник клуба Милорад Вучелић и открива за "Новости" детаље састанка из свлачионице, када су после пораза од Металца он и директор Милош Вазура "очитали буквицу" фудбалерима.

"Постиђени смо, посрамљени. Очајно! За онакву игру нема изговора. Све смо то рекли играчима у свлачионици. Било је и тешких речи, викали смо, али нико од њих није ни зуцнуо. А и шта да нам кажу? Све смо учинили за њих. Имају најбоље услове за рад у земљи, разговарали смо са њима више пута, храбрили их, променили смо тренера, довели спортског директора... По закону вероватноће, макар нешто од тога морало је да их тргне, да их мотивише, али они се понашају као аутистична дружина", рекао је Вучелић.

Љубинко Друловић, тренер који је пре три кола заменио Зорана Милинковића, кратко је у клубу да би се нашао на удару челника.

"Био је и он у свлачионици, свестан је свих замерки. Он је на полувремену дао инструкције играчима и после катастрофалног првог полувремена почели су боље да играју. Имали смо у наставку стативу Стевановића, шансу Шапоњића, пенал који нам није досуђен...".

Вучелић није пропустио прилику да део кривице за пораз у Горњем Милановцу припише и судији Дејану Димитријевићу.

"Суђење не могу да прескочим. Пенал за Металац није постојао. Погледао сам 40 пута супорени снимак те ситуације. Остојићу је показан још и жути картон без икаквог разлога. Други картон је био оправдан, али да није било првог не би то било искључење. Нама, понављам, није досуђен чист пенал. Такво суђење је тенденциозно. Оправдања за лошу игру нема. Партизан мора да буде толико јак да и такве судијске грешке надокнади и победи утакмицу",додао је Вучелић.

Коментари / 0

Оставите коментар