Vučela: Igrači Partizana su kao autistična družina!

Potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić smatra da su jedini krivci za loše rezultate igrači Partizana.

Fudbal 03.11.2015 | 22:00
Vučela: Igrači Partizana su kao autistična družina!

Za rukovodstvo Partizana nema dileme - za katastrofalne rezultate jedini krivci su igrači aktuelnog, ali gotovo sigurno bivšeg šampiona Srbije. Porazi se u jednoj od najlošijih sezona u istoriji kluba ređaju u nizu, što za posledicu ima "minus 19" u odnosu na prvoplasirani tim posle 16 odigranih kola.

Kada je prošle sezone osvojena titula, aktuelno rukovodstvo smatralo je da je upravo ono, uprkos tome što je od garniture Dragana Đurića nasledilo šest bodova prednosti, zaslužno za uspešno priveden šampionat kraju.

Čelnici Partizana još uvek se diče sa dve pobede u Ligi Evrope...

Ali, u Superligi jedini krivci su igrači, tako barem kaže potpredsednik kluba Milorad Vučelić i otkriva za "Novosti" detalje sastanka iz svlačionice, kada su posle poraza od Metalca on i direktor Miloš Vazura "očitali bukvicu" fudbalerima.

"Postiđeni smo, posramljeni. Očajno! Za onakvu igru nema izgovora. Sve smo to rekli igračima u svlačionici. Bilo je i teških reči, vikali smo, ali niko od njih nije ni zucnuo. A i šta da nam kažu? Sve smo učinili za njih. Imaju najbolje uslove za rad u zemlji, razgovarali smo sa njima više puta, hrabrili ih, promenili smo trenera, doveli sportskog direktora... Po zakonu verovatnoće, makar nešto od toga moralo je da ih trgne, da ih motiviše, ali oni se ponašaju kao autistična družina", rekao je Vučelić.

Ljubinko Drulović, trener koji je pre tri kola zamenio Zorana Milinkovića, kratko je u klubu da bi se našao na udaru čelnika.

"Bio je i on u svlačionici, svestan je svih zamerki. On je na poluvremenu dao instrukcije igračima i posle katastrofalnog prvog poluvremena počeli su bolje da igraju. Imali smo u nastavku stativu Stevanovića, šansu Šaponjića, penal koji nam nije dosuđen...".

Vučelić nije propustio priliku da deo krivice za poraz u Gornjem Milanovcu pripiše i sudiji Dejanu Dimitrijeviću.

"Suđenje ne mogu da preskočim. Penal za Metalac nije postojao. Pogledao sam 40 puta suporeni snimak te situacije. Ostojiću je pokazan još i žuti karton bez ikakvog razloga. Drugi karton je bio opravdan, ali da nije bilo prvog ne bi to bilo isključenje. Nama, ponavljam, nije dosuđen čist penal. Takvo suđenje je tendenciozno. Opravdanja za lošu igru nema. Partizan mora da bude toliko jak da i takve sudijske greške nadoknadi i pobedi utakmicu",dodao je Vučelić.

Komentari / 0

Ostavite komentar