Луковић и Вијеира о "глади" Звездиних играча!

Капитен црвено-белих подржао Божовића и додатно похвалио саиграче који "ћуте и трпе" тренутну ситуацију у клубу. Португалац се нашалио у коментару на своју фотографију.

Фудбал 03.11.2015 | 21:20
Луковић и Вијеира о "глади" Звездиних играча!

Споља сјај, изнутра очај. Тако некако могла би се описати ситуација у којој се налазе фудбалери Црвене звезде.

Док бележе победу за победом и доминирају Суперлигом Србије, изабраници Миодрага Божовића имају финансијске проблеме због нередовних примања.

Истакао је то недавно тренер Миодраг Божовић, а у изјави за Вечерње новости подржао га је капитен Александар Луковић:

"Као капитен тима апсолутно стојим иза онога што је тренер Божовић рекао. Ми јесмо гладни победа и нисмо гладни новца, али резултате мора да прати и та финансијска страна. Знате, сви живимо од плате коју нередовно добијамо. И сви знамо да се нико у Звезди неће обогатити, али ни играти бесплатно", рекао је искусни дефанзивац за "Новости" и додао:

"Посебно ћу похвалити играче који не играју, а раде и ћуте и у овим условима, неће да кваре атмосферу која је нестварно добра. Искрено, жао би ми било да се ова екипа растури јер сматрам да има потенцијал да направи и нешто више у Европи. Очекујем да Управа реши ову финансијску ситуацију јер је то пре свега интерес клуба".

Питање је, међутим, која Управа, пошто је већина чланова руководства напустила клуб, а они који су остали чекају изборе, који би требало да се одрже у зимској паузи.

А док је Луковић говорио озбиљно, "капитенски", на тему беспарице и "глади Звездиних фудбалера", нашалио се Уго Вијеира.

Португалац је у коментару испод слике на свом Инстаграм профилу, на којој вечера суши у неком од београдских ресторана, уз пратеће "смајлије" написао:

"Да чекам Црвену звезду за новац, умро бих од глади".

Током паузе у Бугарској
Фудбалери Црвене звезде паузу због термина за репрезентације искористиће да одиграју пријатељски меч са шампионом бугарске, Лудогорецом. Утакмица ће се играти у Разграду, 14. новембра.

Коментари / 0

Оставите коментар