Luković i Vijeira o "gladi" Zvezdinih igrača!

Kapiten crveno-belih podržao Božovića i dodatno pohvalio saigrače koji "ćute i trpe" trenutnu situaciju u klubu. Portugalac se našalio u komentaru na svoju fotografiju.

Fudbal 03.11.2015 | 21:20
Luković i Vijeira o "gladi" Zvezdinih igrača!

Spolja sjaj, iznutra očaj. Tako nekako mogla bi se opisati situacija u kojoj se nalaze fudbaleri Crvene zvezde.

Dok beleže pobedu za pobedom i dominiraju Superligom Srbije, izabranici Miodraga Božovića imaju finansijske probleme zbog neredovnih primanja.

Istakao je to nedavno trener Miodrag Božović, a u izjavi za Večernje novosti podržao ga je kapiten Aleksandar Luković:

"Kao kapiten tima apsolutno stojim iza onoga što je trener Božović rekao. Mi jesmo gladni pobeda i nismo gladni novca, ali rezultate mora da prati i ta finansijska strana. Znate, svi živimo od plate koju neredovno dobijamo. I svi znamo da se niko u Zvezdi neće obogatiti, ali ni igrati besplatno", rekao je iskusni defanzivac za "Novosti" i dodao:

"Posebno ću pohvaliti igrače koji ne igraju, a rade i ćute i u ovim uslovima, neće da kvare atmosferu koja je nestvarno dobra. Iskreno, žao bi mi bilo da se ova ekipa rasturi jer smatram da ima potencijal da napravi i nešto više u Evropi. Očekujem da Uprava reši ovu finansijsku situaciju jer je to pre svega interes kluba".

Pitanje je, međutim, koja Uprava, pošto je većina članova rukovodstva napustila klub, a oni koji su ostali čekaju izbore, koji bi trebalo da se održe u zimskoj pauzi.

A dok je Luković govorio ozbiljno, "kapitenski", na temu besparice i "gladi Zvezdinih fudbalera", našalio se Ugo Vijeira.

Portugalac je u komentaru ispod slike na svom Instagram profilu, na kojoj večera suši u nekom od beogradskih restorana, uz prateće "smajlije" napisao:

"Da čekam Crvenu zvezdu za novac, umro bih od gladi".

Tokom pauze u Bugarskoj
Fudbaleri Crvene zvezde pauzu zbog termina za reprezentacije iskoristiće da odigraju prijateljski meč sa šampionom bugarske, Ludogorecom. Utakmica će se igrati u Razgradu, 14. novembra.

Komentari / 0

Ostavite komentar