Клоп због Марковића мијења политику клуба!

Према писању енглеских медија, менаџер Ливерпула Јирген Клоп планира да промени политику клуба када су у питању позајмљени играчи.

Фудбал 03.11.2015 | 17:20
Клоп због Марковића мијења политику клуба!

Ово се највише односи на српског репрезентативца Лазара Марковића који је на позајмици у Фенербахчеу и Марија Балотелија који је у Милану.

Марковић игра веома добро у Турској, а Клоп тренутно нема начин да га врати на Енфилд.

„Наравно да пратим наше играче на позајмици. Покушавам да научим све о енглеском фудбалу јер се у потпуности разликује у односу на друге земље. Ливерпул је пре неколико година имао 20 до 25 играча на позајмици. То није нормално у Немачкој, али у Енглеској јесте. Када имам времена гледам те играче. То је део мог посла. Доћи ће време када ћемо и о њима одлучивати. Нисам сигуран да је увек најбоље младе играче послати у други клуб. Мислим да је то притисак који им у тим годинама није потребан. Играте са искусним играчима сваког дана и морате да покажете да сте бољи од њих. Сви код куће очекују од вас да напредујете. Можда би требало да променимо то, да их задржимо дуже и пустимо их да играју у нашем другом тиму. Видећемо“, рекао је Клоп.

Марковић је почетком прошле сезоне стигао као велико појачање, али се на 19 одиграних утакмица није наметнуо и послат је на позајмицу у турски клуб до краја сезоне.

Коментари / 0

Оставите коментар