Klop zbog Markovića mijenja politiku kluba!

Prema pisanju engleskih medija, menadžer Liverpula Jirgen Klop planira da promeni politiku kluba kada su u pitanju pozajmljeni igrači.

Fudbal 03.11.2015 | 17:20
Klop zbog Markovića mijenja politiku kluba!

Ovo se najviše odnosi na srpskog reprezentativca Lazara Markovića koji je na pozajmici u Fenerbahčeu i Marija Balotelija koji je u Milanu.

Marković igra veoma dobro u Turskoj, a Klop trenutno nema način da ga vrati na Enfild.

„Naravno da pratim naše igrače na pozajmici. Pokušavam da naučim sve o engleskom fudbalu jer se u potpunosti razlikuje u odnosu na druge zemlje. Liverpul je pre nekoliko godina imao 20 do 25 igrača na pozajmici. To nije normalno u Nemačkoj, ali u Engleskoj jeste. Kada imam vremena gledam te igrače. To je deo mog posla. Doći će vreme kada ćemo i o njima odlučivati. Nisam siguran da je uvek najbolje mlade igrače poslati u drugi klub. Mislim da je to pritisak koji im u tim godinama nije potreban. Igrate sa iskusnim igračima svakog dana i morate da pokažete da ste bolji od njih. Svi kod kuće očekuju od vas da napredujete. Možda bi trebalo da promenimo to, da ih zadržimo duže i pustimo ih da igraju u našem drugom timu. Videćemo“, rekao je Klop.

Marković je početkom prošle sezone stigao kao veliko pojačanje, ali se na 19 odigranih utakmica nije nametnuo i poslat je na pozajmicu u turski klub do kraja sezone.

Komentari / 0

Ostavite komentar