Баждаревић са провјереним снагама у бараж!

Селектор Босне и Херцеговине Мехмед Баждаревић у уторак у 11 часова у Сарајеву ће саопштити списак фудбалера на које рачуна за предстојећи двомеч са Републиком ирском у баражу за пласман на ЕУРО 2016.!

Фудбал 03.11.2015 | 13:20
Баждаревић са провјереним снагама у бараж!

Популарни Меша ће у хотелу "Европа" саопштити имена "змајева" на које ће рачунати за утакмицу 13. новембра на "Билином пољу" у Зеници и реваншу три дана касније у Даблину.

Кормилар "змајева" је најавио раније да најприје саопштити "шири" списак, а да ће након неколико дана скратити на 24, 25 играча.

"Ваљда је свима јасно да неће бити неких великих промјена и измјена. Они играчи који су нас довели до баража, морају завршити посао до краја. Једино је исправно ослонити се на постојеће снаге, иако смо путовали у потрази за освјежењима. Има их, али у овом тренутку, вјерујемо играчима који су већ били на списку", рекао је селектор "змајева".

На посљедњем списку, који је објављен уочи сусрета са велсом и Кипром, Баждаревић је позвао 29 играча, али без Мухамеда Бешића, који је био суспендован због неспортског понашања.

Обзиром да ће суспензија да истекне након прве утакмице баража са Ирцима, очекује се да ће везиста Евертона добити позив и да ће он бити једино "ново" име на списку.

Претходни списак

Голмани: Асмир Беговић (Челси), Ибрахим Шехић (Карабаг), Јасмин Бурић (Лех)

Одбрана: Емир Спахић (ХСВ), Огњен Врањеш (Гацијантеп), Тони Шуњић (Штутгарт), Ервин Зукановић (Сампдорија), Един Цоцалић (Мехелен), Марин Аничић (Астана), Ермин Бичакчић (Хофенхајм), Сеад Колашинац (Шалке), Менсур Мујџа (Фрајбург)

Везни ред: Анел Хаџић (Штурм), Харис Медуњанин (Депортиво), Сенад Лулић (Лацио), Тино Сушић (Хајдук), Срђан Граховац (Рапид), Миралем Пјанић (Рома), Изет Хајровић (Еибар), Стојан Врањеш (Легија), Семир Штилић (АПОЕЛ), Сејад Салиховић (Гуижу), Мухамед Бешић (Евертон)

Напад: Един Џеко (Рома), Един Вишћа (Истанбул), Милан Ђурић (Ћесена), Ведад Ибишевић (Херта), Ермин Зец (Габала), Армин Хоџић (Динамо) и Риад Бајић (Конија)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дејо

03.11.2015 12:37

Ново име на списку је и Раде Круниц из Емполиа. Браво Меса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

03.11.2015 12:55

Списак за Ирску : Голмани: Асмир Беговић, Ибрахим Шехић, Јасмин Бурић. Одбрана: Емир Спахић, Тони Шуњић, Огњен Врањеш, Менсур Мујџа, Сеад Колашинац, Един Цоцалић, Ермин Бичакчић, Марин Аничић, Ервин Зукановић. Везни ред: Миралем Пјанић, Харис Медуњанин, Един Вишћа, Сенад Лулић, Анел Хаџић, Тино Свен Сушић, Срђан Граховац, Сејад Салиховић, Мухамед Бешић, Раде Крунић. Нападачи: Ведад Ибишевић. Милан Ђурић, Ермин Зец, Един Џеко, Армин Хоџић.

ОДГОВОРИТЕ