Миха на клупи, а син скупља лопте поред њега!

Синиша Михајловић је оставио дубок траг као играч у Италији, сада гради тренерску каријеру на клупи Милана, а сусрет и гостовање Лацију памтиће целог живота. 

Фудбал 02.11.2015 | 22:00
Миха на клупи, а син скупља лопте поред њега!

У сећању му дуел на "Олимпику" неће остати по добром резултату или због успомена на време када је носио дрес Римљана, већ зато што је његов син Душан био крај њега.

Тринаестогодишњи Михин наследник тренира фудбал у Лацију, игра на позицији десног крила и у близини клупе Милана скупља лопте, а камера их је чак и ухватила заједно у једном тренутку.

Михајловић поред Душана, са супругом Викторијом има још четворо деце - ћерке Викторију (18) и Вирџинију (17), и синове Мирослава (15), који такође тренира у Лацију, и Николаса (8).

Његови изабраници су успели да га обрадују и савладају Лацио у Риму са 3:1 за трећу узастопну првенствену победу.

Уочи меча је имао посебан савет за 13-годишњег наследника. 

"Душан је био навијач Милана, сада је Лацијал. Рекао сам му да одуговлачи са враћањем лопте у терен ако поведемо. Наравно да сам се шалио", поручио је Миха.

Очински је загрлио Душана приликом сусрета, осмехе нису скидали са лица и тако су имали сусрет који ће памтити целог живота.

Милан је у Риму забележио трећу победу заредом у Серији А, што је омогућило и нашем тренеру да лакше дише.

"Показали смо тимски дух у тешкој утакмици. Заслужено смо победили и коначно могу да кажем да сам срећан. Не знам шта је био преломни тренутак да вежемо три тријумфа. Битно је да напредујемо на табели и да смо на правом путу. Играмо без страха откако смо променили формацију у 4-3-3 и мањи је притисак на одбрану", нагласио је Михајловић.

Коментари / 0

Оставите коментар