Miha na klupi, a sin skuplja lopte pored njega!

Siniša Mihajlović je ostavio dubok trag kao igrač u Italiji, sada gradi trenersku karijeru na klupi Milana, a susret i gostovanje Laciju pamtiće celog života. 

Fudbal 02.11.2015 | 22:00
Miha na klupi, a sin skuplja lopte pored njega!

U sećanju mu duel na "Olimpiku" neće ostati po dobrom rezultatu ili zbog uspomena na vreme kada je nosio dres Rimljana, već zato što je njegov sin Dušan bio kraj njega.

Trinaestogodišnji Mihin naslednik trenira fudbal u Laciju, igra na poziciji desnog krila i u blizini klupe Milana skuplja lopte, a kamera ih je čak i uhvatila zajedno u jednom trenutku.

Mihajlović pored Dušana, sa suprugom Viktorijom ima još četvoro dece - ćerke Viktoriju (18) i Virdžiniju (17), i sinove Miroslava (15), koji takođe trenira u Laciju, i Nikolasa (8).

Njegovi izabranici su uspeli da ga obraduju i savladaju Lacio u Rimu sa 3:1 za treću uzastopnu prvenstvenu pobedu.

Uoči meča je imao poseban savet za 13-godišnjeg naslednika. 

"Dušan je bio navijač Milana, sada je Lacijal. Rekao sam mu da odugovlači sa vraćanjem lopte u teren ako povedemo. Naravno da sam se šalio", poručio je Miha.

Očinski je zagrlio Dušana prilikom susreta, osmehe nisu skidali sa lica i tako su imali susret koji će pamtiti celog života.

Milan je u Rimu zabeležio treću pobedu zaredom u Seriji A, što je omogućilo i našem treneru da lakše diše.

"Pokazali smo timski duh u teškoj utakmici. Zasluženo smo pobedili i konačno mogu da kažem da sam srećan. Ne znam šta je bio prelomni trenutak da vežemo tri trijumfa. Bitno je da napredujemo na tabeli i da smo na pravom putu. Igramo bez straha otkako smo promenili formaciju u 4-3-3 i manji je pritisak na odbranu", naglasio je Mihajlović.

Komentari / 0

Ostavite komentar