Ева тужи Муриња, а нагодила се са Челсијем!

Бивша докторка Челсија Ева Карнеиро поднеће приватну тужбу против менаџера ’Плаваца’, преносе енглески медији.

Фудбал 05.11.2015 | 14:00
Ева тужи Муриња, а нагодила се са Челсијем!

Карнеирова се, према истим наводима, нагодила са управом Челсија ван суда и требало би ускоро да почне да ради у Чарлтон Атлетиком.

Случај против Муриња би Еви могао да донесе много више новца, него да је тужила само клуб, зато што је Португалац био тај који је изнео низ увреда на њен рачун.

Карнеирова је напустила лондонски клуб у септембру, месец дана после сукоба са Мурињом.

Њој је улога у тиму значајно смањена после инцидента на утакмици са Свонсијем у августу (2:2), када је утрчала на терен да помогне Едену Азару, који је изгледао повређен. Снимци са те утакмице показали су да је Мурињо изнео низ увреда на рачун докторке и физиотерапеута Џона Ферна јер су истрчали на терен, а Челси је тада већ имао играча мање на терену.

По правилима, уколико лекарска екипа уђе на терен, тај играч мора да напусти игру до следећег прекида, чак и ако му није потребна помоћ.

Португалски стручњак је после утакмице рекао да је Карнеирова поступила наивно, да се не разуме у фудбал и за реми са Свонсијем окривио је управо лекарски тим.

Одмах потом, Мурињо је протерао Карнеирову са клупе, забранио јој приступ тренинзима тима и она није виђена у клубу, нити на утакмицама од тада.

Од Карнеирове је затражено да се врати на посао средином септембра, али се она није појавила и појавиле су се информације да ће напустити клуб. Још тада су се појавиле информације да би могла да тужи ’Плавце’ и Муриња јер је остала због посла.

Коментари / 0

Оставите коментар