КК Партизан: Плеја, за сада, нема!

Црно-бели не успевају да пронађу играча са којим би склопили сарадњу на обострано задовољство.

Кошарка 03.11.2015 | 09:00
КК Партизан: Плеја, за сада, нема!

Колико пара, толико музике.

Партизан жели да ангажује квалитетног плејмејкера, међутим, за новац којим располаже, то је изузетно тешко, ако не и немогуће.

Шеф струке Петар Божић је још пре 10 дана, уочи меча против Крке, рекао да су жеље црно-белих везане за тржиште САД и играче који нису изборили уговоре са НБА екипама, али да је питање услова које клуб може да им понуди.

У изјави "Спортском журналу" открива да се ништа није променило.

"Тражимо играча већ неко време, али добро је познато да је Партизан ове сезоне лимитиран када је новац у питању. Претходних година су Евролига или Еврокуп такође привлачили играче да дођу у Партизан и лакше би се одлучивали. Сада не можемо да им понудимо ни тај део".

Нада постоји, потрага се наставља, али питање је за које спортске циљеве ће Партизан моћи да се бори док (ако) плејмејкер стигне.

Подсетимо да црно-бели пред "вечити" дерби (уторак, 18.00) деле последње место на табели АБА лиге.

"Желимо да, с обзиром на средства којима располажемо, нађемо најбоље решење. Јако је тешко све то урадити брзо, али надам се да ћемо пронаћи адекватног играча", рекао је Божић за "Журнал".

Улогу првог организатора игре ове јесени обавља Александар Цветковић, док је Андреј Магдевски почео сезону као "бек-ап", али је потиснут доласком Данила Анђушића, који као бек шутер пружа подршку на позицији "један".

Подсетимо да је клуб недавним довођењем Кевина Џонса решио проблем на "четворци". Односно, решиће га ако Американац својим играма буде оправдао очекивања.

Коментари / 0

Оставите коментар