Божић: Звезди одговорити борбом и агресијом!

Тренер кошаркаша Партизана Петар Божић рекао је да је Црвена звезда фаворит у предстојећем дербију, али да ће његова екипа покушати да одговори великом борбом.

Кошарка 02.11.2015 | 20:20
Божић: Звезди одговорити борбом и агресијом!

Партизан ће у уторак у 18.00 у хали Пионир гостовати Црвеној звезди у осмом колу Јадранске лиге.

"Звезда је фаворит, а ми имамо своје жеље и снове, уз екстремну мотивацију, коју дерби сам по себи поспешује. Волели бисмо да после утакмице ништа себи не замеримо по питању приступа и борбености", рекао је Божић на конференцији за новинаре.

Божић је навео да се амерички кошаркаш Кевин Џонс тек у понедељак прикључио екипи, што је мало времена, али да ће показати зашто је доведен.

"Да ли ће бити изненађење у дербију? То ћемо видети", навео је Божић.

Он је додао да ће Партизан своју шансу тражити у агресивној игри и великој борби.

"Моменти неискуства и среће делили су нас од бољег краја у досадашњем делу. Звезди морамо да одговоримо борбом и агресијом, захтевам максимум што се тога тиче, а остало ће доћи као производ тога", навео је тренер ’црно-белих’.

Према Божићевим речима, Партизан "није много напредовао" када се ради о појачањима.

"Поред ограниченог новца, проблем је и то што не играмо ни Евролигу ни Еврокуп, што је занимљиво играчима из Америке. Гледамо да нађемо најбоља могућа решења, има играча у оптицају, али нисмо успели да реализујемо много играча који су били наша жеља", казао је Божић.

Коментари / 0

Оставите коментар