Božić: Zvezdi odgovoriti borbom i agresijom!

Trener košarkaša Partizana Petar Božić rekao je da je Crvena zvezda favorit u predstojećem derbiju, ali da će njegova ekipa pokušati da odgovori velikom borbom.

Košarka 02.11.2015 | 20:20
Božić: Zvezdi odgovoriti borbom i agresijom!

Partizan će u utorak u 18.00 u hali Pionir gostovati Crvenoj zvezdi u osmom kolu Jadranske lige.

"Zvezda je favorit, a mi imamo svoje želje i snove, uz ekstremnu motivaciju, koju derbi sam po sebi pospešuje. Voleli bismo da posle utakmice ništa sebi ne zamerimo po pitanju pristupa i borbenosti", rekao je Božić na konferenciji za novinare.

Božić je naveo da se američki košarkaš Kevin Džons tek u ponedeljak priključio ekipi, što je malo vremena, ali da će pokazati zašto je doveden.

"Da li će biti iznenađenje u derbiju? To ćemo videti", naveo je Božić.

On je dodao da će Partizan svoju šansu tražiti u agresivnoj igri i velikoj borbi.

"Momenti neiskustva i sreće delili su nas od boljeg kraja u dosadašnjem delu. Zvezdi moramo da odgovorimo borbom i agresijom, zahtevam maksimum što se toga tiče, a ostalo će doći kao proizvod toga", naveo je trener ’crno-belih’.

Prema Božićevim rečima, Partizan "nije mnogo napredovao" kada se radi o pojačanjima.

"Pored ograničenog novca, problem je i to što ne igramo ni Evroligu ni Evrokup, što je zanimljivo igračima iz Amerike. Gledamo da nađemo najbolja moguća rešenja, ima igrača u opticaju, ali nismo uspeli da realizujemo mnogo igrača koji su bili naša želja", kazao je Božić.

Komentari / 0

Ostavite komentar