"Играчи би радије изгубили него побиједили за Жозеа"!

Новинар ББЦ-а Гари Ричардсон тврди да је један од фудбалера Челсија изјавио да би радије изгубио него победио за свог менаџера Жозеа Муриња.

Фудбал 02.11.2015 | 16:40
"Играчи би радије изгубили него побиједили за Жозеа"!

Ричардсон је био презентер недељног спортског програма у којем је једна од тема била побуна у свлачионици лондонског клуба која је довела до катастрофалних резултата ’Плаваца’.

Све је кулминирало поразом од Ливерпула на „Стамфорд бриџу“ са 3:1 после којег је Мурињо дошао на руб отказа и наводно је само питање дана када ће му се власник клуба Роман Абрамович захвалити на сарадњи.

„Рећи ћу вам шта ја знам о причи о Челсију. Моје информације долазе од играча који је у првом тиму, а прослеђена ми је преко особе која има везе са фудбалом. Речено ми је да је однос Жозеа Муриња стигао до тачке кључања, као и да је појединцима доста начина на који се он односи према њима. Доста им је његових излива беса, а његов однос са Еденом Азаром је посебно уздрман. Један играч је чак недавно рекао: ’Радије бих изгубио, него победио за њега’. Можда је он то осетио у том тренутку, али то показује како се неки играчи осећају“, истакао је Ричардсон.

Челси тренутно држи тек 15. место на табели Премијер лиге са 11 бодова, 14 мање од водећег Манчестер Ситија. У Лиги шампиона ја не трећем месту табеле групе Г са четири бода, три мање од Порта, а једним мање од Динама из Кијева, који му је наредни ривал, у среду од 20.45.

Коментари / 0

Оставите коментар