"Igrači bi radije izgubili nego pobijedili za Žozea"!

Novinar BBC-a Gari Ričardson tvrdi da je jedan od fudbalera Čelsija izjavio da bi radije izgubio nego pobedio za svog menadžera Žozea Murinja.

Fudbal 02.11.2015 | 16:40
"Igrači bi radije izgubili nego pobijedili za Žozea"!

Ričardson je bio prezenter nedeljnog sportskog programa u kojem je jedna od tema bila pobuna u svlačionici londonskog kluba koja je dovela do katastrofalnih rezultata ’Plavaca’.

Sve je kulminiralo porazom od Liverpula na „Stamford bridžu“ sa 3:1 posle kojeg je Murinjo došao na rub otkaza i navodno je samo pitanje dana kada će mu se vlasnik kluba Roman Abramovič zahvaliti na saradnji.

„Reći ću vam šta ja znam o priči o Čelsiju. Moje informacije dolaze od igrača koji je u prvom timu, a prosleđena mi je preko osobe koja ima veze sa fudbalom. Rečeno mi je da je odnos Žozea Murinja stigao do tačke ključanja, kao i da je pojedincima dosta načina na koji se on odnosi prema njima. Dosta im je njegovih izliva besa, a njegov odnos sa Edenom Azarom je posebno uzdrman. Jedan igrač je čak nedavno rekao: ’Radije bih izgubio, nego pobedio za njega’. Možda je on to osetio u tom trenutku, ali to pokazuje kako se neki igrači osećaju“, istakao je Ričardson.

Čelsi trenutno drži tek 15. mesto na tabeli Premijer lige sa 11 bodova, 14 manje od vodećeg Mančester Sitija. U Ligi šampiona ja ne trećem mestu tabele grupe G sa četiri boda, tri manje od Porta, a jednim manje od Dinama iz Kijeva, koji mu je naredni rival, u sredu od 20.45.

Komentari / 0

Ostavite komentar