Клоп на питање о титули: Да ли сте ви нормални?!

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп рекао је после тријумфа над Челсијем да је лудо причати да његов тим може да се бори за титулу ове сезоне.

Фудбал 01.11.2015 | 08:40
Клоп на питање о титули: Да ли сте ви нормални?!

Јунак тријумфа ’Редса’ на „Стамфорд бриџу“ био је Филип Кутињо, који је постигао два гола, а у стрелце се уписао и Кристијан Бентеке, који је ушао са клупе.

Фудбалери Ливерпула су тако дошли до прве победе у Премијер лиги од Клоповог доласка на „Енфилд“, као замена за Брендана Роџерса.

Клоп је после тријумфа над актуелним шампионом истакао да је презадовољан како је његов тим одиграо, али је на питање да ли може да изазове за титулу рекао:

„Молим вас, да ли сте нормални?! Овде сам тек три недеље. У другом полувремену смо видели отворену утакмицу, али смо постигли голове у два савршена тренутка. Имали смо и срећу, али је било заслушено. Нисмо најбоље започели утакмицу, било нам је потребно неколико минута да се освестим. Важно је да смо се држали заједно и да смо играли фудбал, били смо у утакмици. Заслужили смо нерешен резултат на полувремену. Боље је када примите рано гол, морате да правите грешке да бисте научили нешто из њих. Морали смо да се боримо и у томе смо успели, што је веома важно за нас“, нагласио је Клоп.

Немачки стручњак се потом осврнуо на јунака тријумфа.

„Фил је сјајан играч, има невероватне вештине и сјајан је момак. Нисмо још стигли до својих граница. Можемо боље, наравно, и то је битно“, истакао је Клоп.

Менаџер Челсија Жозе Мурињо био је бесан што је Лукас Леива избегао други жути картон због свог старта над Рамиресом, али је Клоп истакао да је судија донео праву одлуку.

„Није заслужио црвени картон. Видео сам много оштрије ситуације када је показао јавну опомену, али он даје и жуте картоне ни за шта. Не можемо да победимо Челси без среће“, рекао је Клоп.

Коментари / 0

Оставите коментар