Klop na pitanje o tituli: Da li ste vi normalni?!

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je posle trijumfa nad Čelsijem da je ludo pričati da njegov tim može da se bori za titulu ove sezone.

Fudbal 01.11.2015 | 08:40
Klop na pitanje o tituli: Da li ste vi normalni?!

Junak trijumfa ’Redsa’ na „Stamford bridžu“ bio je Filip Kutinjo, koji je postigao dva gola, a u strelce se upisao i Kristijan Benteke, koji je ušao sa klupe.

Fudbaleri Liverpula su tako došli do prve pobede u Premijer ligi od Klopovog dolaska na „Enfild“, kao zamena za Brendana Rodžersa.

Klop je posle trijumfa nad aktuelnim šampionom istakao da je prezadovoljan kako je njegov tim odigrao, ali je na pitanje da li može da izazove za titulu rekao:

„Molim vas, da li ste normalni?! Ovde sam tek tri nedelje. U drugom poluvremenu smo videli otvorenu utakmicu, ali smo postigli golove u dva savršena trenutka. Imali smo i sreću, ali je bilo zaslušeno. Nismo najbolje započeli utakmicu, bilo nam je potrebno nekoliko minuta da se osvestim. Važno je da smo se držali zajedno i da smo igrali fudbal, bili smo u utakmici. Zaslužili smo nerešen rezultat na poluvremenu. Bolje je kada primite rano gol, morate da pravite greške da biste naučili nešto iz njih. Morali smo da se borimo i u tome smo uspeli, što je veoma važno za nas“, naglasio je Klop.

Nemački stručnjak se potom osvrnuo na junaka trijumfa.

„Fil je sjajan igrač, ima neverovatne veštine i sjajan je momak. Nismo još stigli do svojih granica. Možemo bolje, naravno, i to je bitno“, istakao je Klop.

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo bio je besan što je Lukas Leiva izbegao drugi žuti karton zbog svog starta nad Ramiresom, ali je Klop istakao da je sudija doneo pravu odluku.

„Nije zaslužio crveni karton. Video sam mnogo oštrije situacije kada je pokazao javnu opomenu, ali on daje i žute kartone ni za šta. Ne možemo da pobedimo Čelsi bez sreće“, rekao je Klop.

Komentari / 0

Ostavite komentar