Дрогба од јануара у Серији А?!

Дидије Дрогба могао би да се врати у Европу и заигра у Серији А током паузе између две сезоне у америчкој МЛС лиги.

Фудбал 01.11.2015 | 17:20
Дрогба од јануара у Серији А?!

Нападач Монтреал Импакта, чији власник Џои Сапуто поседује и италијанску Болоњу, могао би да стигне на позајмицу после Нове године.

Иако има 37 година Дрогба доминира у МЛС лиги, постигао је 12 голова, од чега седам на шест утакмица током септембра (играч месеца), па највише захваљујући њему Монтреал је стигао до полуфинала Источне конференције.

Дрогба са Монтреалом има уговор до 2017. године на 3 милиона евра по сезони, уз бонусе од продаје робе са његовим именом и ликом.

Сапуто се нада да би Дрогба својих головима поправио очајну реализацију Болоње која је тек 18. у Серији А са две победе и осам пораза уз гол разлику 6:15 у првих десет кола.

Болоња је недавно сменила тренера Делија Росија и довела Роберта Донадонија, који тражи квалитетна појачања за јануарски прелазни рок, а помињу се Миланови Хосе Маури, Антонио Ночерино, Сосу и Андреа Поли, играчи са слабом минутажом код Синише Михајловића.

Дрогба је током богате каријере играо за Ле Ман, Генгам, Олимпик Марсеј, Челси, Шангај и Галатасарај. У Лондону има статус легенде.

Коментари / 0

Оставите коментар