Drogba od januara u Seriji A?!

Didije Drogba mogao bi da se vrati u Evropu i zaigra u Seriji A tokom pauze između dve sezone u američkoj MLS ligi.

Fudbal 01.11.2015 | 17:20
Drogba od januara u Seriji A?!

Napadač Montreal Impakta, čiji vlasnik Džoi Saputo poseduje i italijansku Bolonju, mogao bi da stigne na pozajmicu posle Nove godine.

Iako ima 37 godina Drogba dominira u MLS ligi, postigao je 12 golova, od čega sedam na šest utakmica tokom septembra (igrač meseca), pa najviše zahvaljujući njemu Montreal je stigao do polufinala Istočne konferencije.

Drogba sa Montrealom ima ugovor do 2017. godine na 3 miliona evra po sezoni, uz bonuse od prodaje robe sa njegovim imenom i likom.

Saputo se nada da bi Drogba svojih golovima popravio očajnu realizaciju Bolonje koja je tek 18. u Seriji A sa dve pobede i osam poraza uz gol razliku 6:15 u prvih deset kola.

Bolonja je nedavno smenila trenera Delija Rosija i dovela Roberta Donadonija, koji traži kvalitetna pojačanja za januarski prelazni rok, a pominju se Milanovi Hose Mauri, Antonio Nočerino, Sosu i Andrea Poli, igrači sa slabom minutažom kod Siniše Mihajlovića.

Drogba je tokom bogate karijere igrao za Le Man, Gengam, Olimpik Marsej, Čelsi, Šangaj i Galatasaraj. U Londonu ima status legende.

Komentari / 0

Ostavite komentar