Мастерс у Паризу: Јаки ривали на Новаковом путу!

Новак Ђоковић слободан је у првом колу турнира из Мастерс 1000 серије у Паризу, а у другом га чека победник меча Филип Колшрајбер – Томаж Белучи.

Тенис 31.10.2015 | 21:00
Мастерс у Паризу: Јаки ривали на Новаковом путу!

Српски тенисер игра фантастично ове сезоне и фаворит је с киме год да игра, али жреб у главном граду Француске није наиван.

Потенцијални ривали Новаку у трећој рунди јесу домаћи тенисери Жил Симон и Гаел Монфис, а четвртфинале би могло да донесе још један окршај са Французом – Жо-Вилфредом Цонгом.

Могуће је да у четвртфиналу противник буде и Томаш Бердих, као и један од ретких који је Новака победио ове године – Иво Карловић.

Пројектовани Ђоковићев супарник у полуфиналу јесте Стан Вавринка, мада се у његовом делу жреба налазе и Рафаел Надал, Кевин Андерсон и Фелисијано Лопес.

У горњој половини је и Виктор Троицки, који ће се на старту састати са Џеком Соком. Душан Лајовић наступиће у квалификацијама, а на старту га чека Данијел Химено-Травер.

Другу половину жреба предводи Енди Мари, којег ће у другој рунди чекати бољи из меча Ћорић – Вердаско. На путу му је и Давид Гофан, а у четвртфиналу би Шкот требало да се састане са Кеијем Нишикоријем.

Роџера Федерера чекају Куевас или Сепи на старту, назире се меч са Џоном Изнером у трећој рунди, а четвртфинале ће му вероватно донети окршај са Ферером или Чилићем.

Титулу брани Новак Ђоковић, који је у Паризу славио у претходне две године, а ако му то и сада пође за руком, постаће први човек у историји са шест освојених Мастерса у сезони.

Коментари / 0

Оставите коментар