Masters u Parizu: Jaki rivali na Novakovom putu!

Novak Đoković slobodan je u prvom kolu turnira iz Masters 1000 serije u Parizu, a u drugom ga čeka pobednik meča Filip Kolšrajber – Tomaž Beluči.

Tenis 31.10.2015 | 21:00
Masters u Parizu: Jaki rivali na Novakovom putu!

Srpski teniser igra fantastično ove sezone i favorit je s kime god da igra, ali žreb u glavnom gradu Francuske nije naivan.

Potencijalni rivali Novaku u trećoj rundi jesu domaći teniseri Žil Simon i Gael Monfis, a četvrtfinale bi moglo da donese još jedan okršaj sa Francuzom – Žo-Vilfredom Congom.

Moguće je da u četvrtfinalu protivnik bude i Tomaš Berdih, kao i jedan od retkih koji je Novaka pobedio ove godine – Ivo Karlović.

Projektovani Đokovićev suparnik u polufinalu jeste Stan Vavrinka, mada se u njegovom delu žreba nalaze i Rafael Nadal, Kevin Anderson i Felisijano Lopes.

U gornjoj polovini je i Viktor Troicki, koji će se na startu sastati sa Džekom Sokom. Dušan Lajović nastupiće u kvalifikacijama, a na startu ga čeka Danijel Himeno-Traver.

Drugu polovinu žreba predvodi Endi Mari, kojeg će u drugoj rundi čekati bolji iz meča Ćorić – Verdasko. Na putu mu je i David Gofan, a u četvrtfinalu bi Škot trebalo da se sastane sa Keijem Nišikorijem.

Rodžera Federera čekaju Kuevas ili Sepi na startu, nazire se meč sa Džonom Iznerom u trećoj rundi, a četvrtfinale će mu verovatno doneti okršaj sa Fererom ili Čilićem.

Titulu brani Novak Đoković, koji je u Parizu slavio u prethodne dve godine, a ako mu to i sada pođe za rukom, postaće prvi čovek u istoriji sa šest osvojenih Mastersa u sezoni.

Komentari / 0

Ostavite komentar