ШПА: Реалова ''лаганица'' са Лас Палмасом!

Фудбалери мадридског Реала победили су Лас Палмас са 3:1 у првој утакмици суботњег програма у оквиру десетог кола Примере.

Фудбал 31.10.2015 | 19:20
ШПА: Реалова ''лаганица'' са Лас Палмасом!

Стрелци за ’краљевски клуб’ били су Иско, Кристијано Роналдо и Хесе, а једини гол за госте био је Ернан.

Реал после десет кола има 24 бода на челу табеле Примере, три више од Барселоне која има утакмицу мање, док је Лас Палмас остао у зони испадања, на 18. позицији са шест бодова.

Реал је пред преко 70.000 навијача на стадиону „Сантјаго Бернабеу“ готово у потпуности контролисао утакмицу, иако је у њу ушао поприлично ослабљен. Тренер Мадриђана Рафаел Бенитес на тој утакмици није могао да рачуна на првог голмана Кејлора Наваса, капитена Серхија Рамоса и једну од највећих звезда Гарета Бејла, уз Данијела Карвахала.

У њиховом одсуству, први је засијао Иско, који је довео Реал у вођство веч у четвртом минуту, пошто је сјајно прихватио пас Касемира и послао лопту тик уз леву стативу. На други гол се чекало само десет минута, а тада је Роналдо на центаршута Марсела главом успео да савлада голмана Лас Палмаса.

Наду гостима дао је Ернан голом у 38. минуту, када је сјајно скочио у казненом простору после корнера који је извео Набил Ел Жар. Лопта је тада ударила у стативу и одбила се у гол, а Кико Касиља није имао шансу да је одбрани. Све дилеме око победника утакмице решене су у последњим тренуцима првог полувремена, када је Хесе после асистенције Тонија Кроса послао лопту уз десну стативу за коначан резултат 3:1.

Коментари / 0

Оставите коментар