ŠPA: Realova ''laganica'' sa Las Palmasom!

Fudbaleri madridskog Reala pobedili su Las Palmas sa 3:1 u prvoj utakmici subotnjeg programa u okviru desetog kola Primere.

Fudbal 31.10.2015 | 19:20
ŠPA: Realova ''laganica'' sa Las Palmasom!

Strelci za ’kraljevski klub’ bili su Isko, Kristijano Ronaldo i Hese, a jedini gol za goste bio je Ernan.

Real posle deset kola ima 24 boda na čelu tabele Primere, tri više od Barselone koja ima utakmicu manje, dok je Las Palmas ostao u zoni ispadanja, na 18. poziciji sa šest bodova.

Real je pred preko 70.000 navijača na stadionu „Santjago Bernabeu“ gotovo u potpunosti kontrolisao utakmicu, iako je u nju ušao poprilično oslabljen. Trener Madriđana Rafael Benites na toj utakmici nije mogao da računa na prvog golmana Kejlora Navasa, kapitena Serhija Ramosa i jednu od najvećih zvezda Gareta Bejla, uz Danijela Karvahala.

U njihovom odsustvu, prvi je zasijao Isko, koji je doveo Real u vođstvo več u četvrtom minutu, pošto je sjajno prihvatio pas Kasemira i poslao loptu tik uz levu stativu. Na drugi gol se čekalo samo deset minuta, a tada je Ronaldo na centaršuta Marsela glavom uspeo da savlada golmana Las Palmasa.

Nadu gostima dao je Ernan golom u 38. minutu, kada je sjajno skočio u kaznenom prostoru posle kornera koji je izveo Nabil El Žar. Lopta je tada udarila u stativu i odbila se u gol, a Kiko Kasilja nije imao šansu da je odbrani. Sve dileme oko pobednika utakmice rešene su u poslednjim trenucima prvog poluvremena, kada je Hese posle asistencije Tonija Krosa poslao loptu uz desnu stativu za konačan rezultat 3:1.

Komentari / 0

Ostavite komentar