Бака из Бањалуке тражила да види како је испала на фотографији од 20.000 лајкова!

Када су јој показали чланак, бака Кристина се одушевила и много захвалила свим људима који су јој помогли да на пијаци много заради.

Република Српска 30.10.2015 | 22:21
Бака из Бањалуке тражила да види како је испала на фотографији од 20.000 лајкова!

Причу о бака Кристини Божић из Доњих Кола у Бањалуци, која продаје своје производе на пијаци у Бањалуци, нема ко није чуо. Ових дана многи су се јавили како би јој помогли, распитивали су се где се тачно налази, до колико сати ради и питали да ли има рачун да јој уплате нешто новца. Такође, за своје појављивање у новинама и на порталима, чула је и бака, па је замолила да јој покажу чланак како би видела како је испала на слици.

Када су јој показали чланак, бака Кристина се одушевила и много захвалила свим људима који су јој помогли да на пијаци много заради. Поготово се захвалила, Слађани Тривић, која је њену причу и фотографију објавила на свом профилу на Фејсбуку.

"Јој, хвала оној цури што ми је помогла, много сам данас зарадила", поручила је бака Кристина девојци која јој је показала чланак на интернету.

Бањалучанка Слађана Тривић се ту није зауставила, па је решила да бака Кристини још више помогне и отвори јој текући рачун.

Тренутно, постоји само један проблем, а то је да бака Кристина не зна да користи било какву врсту технологије и рачуне, па је замолила Слађану да отвори рачун на њено име. Међутим, она то не жели како не би дошло до неке злоупотребе и малверзације.

"Причу о бака Кристини Божић су пренели медији из седам држава, па постоји могућност да добије пензију од једне организације из Немачке", наводи се у статусу Слађане Тривић.

Помозимо јој, јер она има само нас!

Извор: Телеграф.рс

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

вупер

30.10.2015 21:27

Неце власт то дозволити јер се овде добро зиви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

30.10.2015 21:31

Све је то лепо али брацо драга ста има овдје цудно. Оваквих и јос далеко тезих слуцајева има на хиљаде. У осталом ја нисам наисао на јос један медиј да опсте спомиње ову баку а вас текст говори да се цели регион дигао и бруји само о баки са пијаце. без везе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре блбл

30.10.2015 23:38

У праву си несто овде не стима,поготово кад је споменула неку организацију из Њемацке и јос и пензију да добије.Да то није она огранизација сто је покусавала оном малом да испуни зељу да упозна Ибрахимовица а уствари то су само лопови који на нецијој муци зарадјују огромне паре и после им ни трага ни гласа,од слуцаја до слуцаја и име промијене.Сад је Сладјана сутра це бити нека Маријана ил ко зна која вец.Ниста не вјерујем

Name

Ја

31.10.2015 04:46

Свако да уради по једну исправну ствар у зивоту свима би нам зивот био пуно лијепси...

Name

Мики

30.10.2015 21:53

Жива била бако

ОДГОВОРИТЕ
Name

#

31.10.2015 00:38

Овој баки је највјероватније преко 70 година. И она обилази Мањацу и бере биље а онда долази из Хан Кола аутобусом у Бањалуку, затим иде пјеске на пијацу и ту продаје своје производе. Па онда аутобусом иде назад у Хан Кола. Пола од оног сто заради, дадне на аутобуску карту. Не трази ни од ког ниста. Дрзава нема пара да јој понуди социјалну помоц, јер онда нема за море националних пензија које клипани исплацују себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дотт

31.10.2015 08:28

Баки не треба , дајте Мајкицкин зиро рацун њој треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс

31.10.2015 21:08

Па лако је онима који су код омразеног Тите зарадили пензије а ви сто сте гласлаи за Додика има да будете исто као ова бака !

ОДГОВОРИТЕ
Name

еxса бн

01.11.2015 21:46

Некад су цигани овако просили сад од Срба домацина направили просјаке. Какав је злоцин над нама направљен тога народ уопсте није свјестан. Поруците Путину да Додик мозе само на дозивотну а Срби иду са ЕУ правну дрзаву да праве!

ОДГОВОРИТЕ