Baka iz Banjaluke tražila da vidi kako je ispala na fotografiji od 20.000 lajkova!

Kada su joj pokazali članak, baka Kristina se oduševila i mnogo zahvalila svim ljudima koji su joj pomogli da na pijaci mnogo zaradi.

Republika Srpska 30.10.2015 | 22:21
Baka iz Banjaluke tražila da vidi kako je ispala na fotografiji od 20.000 lajkova!

Priču o baka Kristini Božić iz Donjih Kola u Banjaluci, koja prodaje svoje proizvode na pijaci u Banjaluci, nema ko nije čuo. Ovih dana mnogi su se javili kako bi joj pomogli, raspitivali su se gde se tačno nalazi, do koliko sati radi i pitali da li ima račun da joj uplate nešto novca. Takođe, za svoje pojavljivanje u novinama i na portalima, čula je i baka, pa je zamolila da joj pokažu članak kako bi videla kako je ispala na slici.

Kada su joj pokazali članak, baka Kristina se oduševila i mnogo zahvalila svim ljudima koji su joj pomogli da na pijaci mnogo zaradi. Pogotovo se zahvalila, Slađani Trivić, koja je njenu priču i fotografiju objavila na svom profilu na Fejsbuku.

"Joj, hvala onoj curi što mi je pomogla, mnogo sam danas zaradila", poručila je baka Kristina devojci koja joj je pokazala članak na internetu.

Banjalučanka Slađana Trivić se tu nije zaustavila, pa je rešila da baka Kristini još više pomogne i otvori joj tekući račun.

Trenutno, postoji samo jedan problem, a to je da baka Kristina ne zna da koristi bilo kakvu vrstu tehnologije i račune, pa je zamolila Slađanu da otvori račun na njeno ime. Međutim, ona to ne želi kako ne bi došlo do neke zloupotrebe i malverzacije.

"Priču o baka Kristini Božić su preneli mediji iz sedam država, pa postoji mogućnost da dobije penziju od jedne organizacije iz Nemačke", navodi se u statusu Slađane Trivić.

Pomozimo joj, jer ona ima samo nas!

Izvor: Telegraf.rs

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

vuper

30.10.2015 21:27

Nece vlast to dozvoliti jer se ovde dobro zivi.

ODGOVORITE
Name

blbl

30.10.2015 21:31

Sve je to lepo ali braco draga sta ima ovdje cudno. Ovakvih i jos daleko tezih slucajeva ima na hiljade. U ostalom ja nisam naisao na jos jedan medij da opste spominje ovu baku a vas tekst govori da se celi region digao i bruji samo o baki sa pijace. bez veze.

ODGOVORITE
Name

re blbl

30.10.2015 23:38

U pravu si nesto ovde ne stima,pogotovo kad je spomenula neku organizaciju iz Njemacke i jos i penziju da dobije.Da to nije ona ogranizacija sto je pokusavala onom malom da ispuni zelju da upozna Ibrahimovica a ustvari to su samo lopovi koji na necijoj muci zaradjuju ogromne pare i posle im ni traga ni glasa,od slucaja do slucaja i ime promijene.Sad je Sladjana sutra ce biti neka Marijana il ko zna koja vec.Nista ne vjerujem

Name

Ja

31.10.2015 04:46

Svako da uradi po jednu ispravnu stvar u zivotu svima bi nam zivot bio puno lijepsi...

Name

Miki

30.10.2015 21:53

Živa bila bako

ODGOVORITE
Name

#

31.10.2015 00:38

Ovoj baki je najvjerovatnije preko 70 godina. I ona obilazi Manjacu i bere bilje a onda dolazi iz Han Kola autobusom u Banjaluku, zatim ide pjeske na pijacu i tu prodaje svoje proizvode. Pa onda autobusom ide nazad u Han Kola. Pola od onog sto zaradi, dadne na autobusku kartu. Ne trazi ni od kog nista. Drzava nema para da joj ponudi socijalnu pomoc, jer onda nema za more nacionalnih penzija koje klipani isplacuju sebi.

ODGOVORITE
Name

dott

31.10.2015 08:28

Baki ne treba , dajte Majkickin ziro racun njoj treba.

ODGOVORITE
Name

rs

31.10.2015 21:08

Pa lako je onima koji su kod omrazenog Tite zaradili penzije a vi sto ste glaslai za Dodika ima da budete isto kao ova baka !

ODGOVORITE
Name

exsa bn

01.11.2015 21:46

Nekad su cigani ovako prosili sad od Srba domacina napravili prosjake. Kakav je zlocin nad nama napravljen toga narod uopste nije svjestan. Porucite Putinu da Dodik moze samo na dozivotnu a Srbi idu sa EU pravnu drzavu da prave!

ODGOVORITE