Стефан Шћеповић у епизоди - како сам одбио Реал Мадрид?!

"Тата ми је лепо објаснио да имам каријеру пред собом и да ће ме ако будем вредео Мадриђани сигурно поново звати", испричао је нападач Хетафеа занимљив детаљ из јуниорских дана у Шпанији.

Фудбал 01.11.2015 | 12:40
Стефан Шћеповић у епизоди - како сам одбио Реал Мадрид?!

Нападач Хетафеа Стефан Шћеповић привукао је пажњу шпанских медија, а у занимљивом интервјуу за Мундо Депортиво испричао је и како је као младић одбио позив Реал Мадрида на наговор оца Слађана.

Почео је нападач Селтика на позајмици у Мадриду да решета мреже у Примери, постигао је три поготка ове сезоне, а открио је и како је експлодирао као клинац.
“За време бомбардовања преселили смо се у Мериду, јер је мој отац тамо раније играо. Највише сам уживао да играм фудбал са братом Марком. Стално смо трчали по улици за лоптом, а тата нас је посматрао са балкона док је испијао пиће са пријатељима. Били смо добри, освојили смо јуниорску титулу са Екстрамадуром и то на финалном турниру који је одигран у Мадриду, где су нас гледали челници Реалове школе”, открио је Шћеповић.

Онда је уследио позив Мадриђана, а Стефан је објаснио зашто га није прихватио.
“Када смо играли против Реала, тај клуб је видео квалитет и позавао тројицу нас. Отац Слађан ми је онда рекао да је исувише рано за такав потез. Био сам дете, а да сам се преселио у велики град морао бих да прихватим да будем раздвојен од родитеља. Ипак, тата ми је лепо све објаснио, рекао да имам каријеру пред собом и да ће ме, ако будем вредео, Реал сигурно поново звати. Важно је да сам сада у Шпанији, тамо где је он одувек волео да ме види. И битно је да дајем голове и уживам у фудбалу”, истакао је Шћеповић.

Коментари / 0

Оставите коментар