Stefan Šćepović u epizodi - kako sam odbio Real Madrid?!

"Tata mi je lepo objasnio da imam karijeru pred sobom i da će me ako budem vredeo Madriđani sigurno ponovo zvati", ispričao je napadač Hetafea zanimljiv detalj iz juniorskih dana u Španiji.

Fudbal 01.11.2015 | 12:40
Stefan Šćepović u epizodi - kako sam odbio Real Madrid?!

Napadač Hetafea Stefan Šćepović privukao je pažnju španskih medija, a u zanimljivom intervjuu za Mundo Deportivo ispričao je i kako je kao mladić odbio poziv Real Madrida na nagovor oca Slađana.

Počeo je napadač Seltika na pozajmici u Madridu da rešeta mreže u Primeri, postigao je tri pogotka ove sezone, a otkrio je i kako je eksplodirao kao klinac.
“Za vreme bombardovanja preselili smo se u Meridu, jer je moj otac tamo ranije igrao. Najviše sam uživao da igram fudbal sa bratom Markom. Stalno smo trčali po ulici za loptom, a tata nas je posmatrao sa balkona dok je ispijao piće sa prijateljima. Bili smo dobri, osvojili smo juniorsku titulu sa Ekstramadurom i to na finalnom turniru koji je odigran u Madridu, gde su nas gledali čelnici Realove škole”, otkrio je Šćepović.

Onda je usledio poziv Madriđana, a Stefan je objasnio zašto ga nije prihvatio.
“Kada smo igrali protiv Reala, taj klub je video kvalitet i pozavao trojicu nas. Otac Slađan mi je onda rekao da je isuviše rano za takav potez. Bio sam dete, a da sam se preselio u veliki grad morao bih da prihvatim da budem razdvojen od roditelja. Ipak, tata mi je lepo sve objasnio, rekao da imam karijeru pred sobom i da će me, ako budem vredeo, Real sigurno ponovo zvati. Važno je da sam sada u Španiji, tamo gde je on oduvek voleo da me vidi. I bitno je da dajem golove i uživam u fudbalu”, istakao je Šćepović.

Komentari / 0

Ostavite komentar