Вазура распаљује ватру!

Не морам да гледам Звезда - ОФК, знам шта ће да се деси! "Мада верујем да ће бити много опрезнији него у првом колу", каже генерални директор Партизана.

Фудбал 31.10.2015 | 13:20
Вазура распаљује ватру!

У Партизану прилично разочаварајуће гледају на одлуке Дисциплинске комисије ФСС које је условно суспендовала потпредседника црно-белих Милорада Вучелића због изјава у јавности после утакмице ОФК Београд - Спартак. Генерални директор Милош Вазура најавио је конкретне кораке.

"Жалићемо се на одлуку Дисциплинске комисије, јер сматрамо да Вучелића није требало казнити. Наш потпредседник је два дана ћутао после коментара тадашањег тренера Спартака, чекао да се неко од одговорних огласи и тек када се то није десило решио је да реагује. Зато сматрамо да је ова казна неодржива и на њу ћемо се жалити. Исто тако сматрамо да је суспензија бившег тренера Спартака мала у светлу речи које је изговорио против челника нашег клуба", рекао је Вазура ниједног тренутка не именујући Стевана Мојсиловића иако је јасно да је на њега мислио.

Функционер Партизана незадовољан је и одлуком да се као неоснована одбаци пријава коју је поднео Дисциплинској комисији ФСС поводом дешавања на утакмици 1. кола Суперлиге између ОФК Београда и Црвене звезде.

"Нисмо задовољни што је пријава одбачена, али нашу борбу настављамо. Идемо даље да видимо шта ће се десити".

С обзиром да се исти ривали састају и сутра у 16. колу Суперлиге била је интересантна изјава Вазуре поводом новог окршаја Звезде и ОФК Београда.

"Верујем да ће сутра бити много опрезнији, али не морам да гледам, јер знам шта ће бити".

Коментари / 0

Оставите коментар