Vazura raspaljuje vatru!

Ne moram da gledam Zvezda - OFK, znam šta će da se desi! "Mada verujem da će biti mnogo oprezniji nego u prvom kolu", kaže generalni direktor Partizana.

Fudbal 31.10.2015 | 13:20
Vazura raspaljuje vatru!

U Partizanu prilično razočavarajuće gledaju na odluke Disciplinske komisije FSS koje je uslovno suspendovala potpredsednika crno-belih Milorada Vučelića zbog izjava u javnosti posle utakmice OFK Beograd - Spartak. Generalni direktor Miloš Vazura najavio je konkretne korake.

"Žalićemo se na odluku Disciplinske komisije, jer smatramo da Vučelića nije trebalo kazniti. Naš potpredsednik je dva dana ćutao posle komentara tadašanjeg trenera Spartaka, čekao da se neko od odgovornih oglasi i tek kada se to nije desilo rešio je da reaguje. Zato smatramo da je ova kazna neodrživa i na nju ćemo se žaliti. Isto tako smatramo da je suspenzija bivšeg trenera Spartaka mala u svetlu reči koje je izgovorio protiv čelnika našeg kluba", rekao je Vazura nijednog trenutka ne imenujući Stevana Mojsilovića iako je jasno da je na njega mislio.

Funkcioner Partizana nezadovoljan je i odlukom da se kao neosnovana odbaci prijava koju je podneo Disciplinskoj komisiji FSS povodom dešavanja na utakmici 1. kola Superlige između OFK Beograda i Crvene zvezde.

"Nismo zadovoljni što je prijava odbačena, ali našu borbu nastavljamo. Idemo dalje da vidimo šta će se desiti".

S obzirom da se isti rivali sastaju i sutra u 16. kolu Superlige bila je interesantna izjava Vazure povodom novog okršaja Zvezde i OFK Beograda.

"Verujem da će sutra biti mnogo oprezniji, ali ne moram da gledam, jer znam šta će biti".

Komentari / 0

Ostavite komentar