Има ли краја малерима Лазара Марковића?!

Ово никако не ваља...! Таман када се опоравио и заиграо, опет ће морати на паузу!

Фудбал 31.10.2015 | 09:20
Има ли краја малерима Лазара Марковића?!

Само да једног дана не будемо слушали оне приче: „Ех, какав је то играч могао да буде да се није стално повређивао“. А нажалост тај сценарио се као црни облак надвија над каријером Лазара Марковића.

Српски нападач се опет повердио! Други пут у последњих месец дана, популарни Маркец мора на принудну паузу. Подсетимо, Марковић је био у доброј форми на почетку сезоне, проиграо је у Фенербахчеу и подсетио на игре из Партизана и Бенфике, а онда је 28. септембра повредио леђа против Бурсе и морао на вишенедељну паузу.

Вратио се на терен, одиграо је минулог викенда дерби против Галате и био један од најбољих на терену, а онда га је опет задесио малер. Повредио се посла сата игре на гостовању Османлију и морао је ван терена. Повредио се сам, без дуела са противником и аутоматски продужио у свлачионицу што значи да повреда није наивна. Тренер Переира после меча није могао да открије о каквој је повреди реч, али је поручио да је Марковић изгубљен за меч против Ајакса наредног четвртка.

Штета... Таман када је ухавтио форму и када се указала шанса да га Јирген Клоп врати у Ливерпул можда већ у јануару, српски репрезентативац мора на нову паузу и рехабилитацију.

Коментари / 0

Оставите коментар