Ima li kraja malerima Lazara Markovića?!

Ovo nikako ne valja...! Taman kada se oporavio i zaigrao, opet će morati na pauzu!

Fudbal 31.10.2015 | 09:20
Ima li kraja malerima Lazara Markovića?!

Samo da jednog dana ne budemo slušali one priče: „Eh, kakav je to igrač mogao da bude da se nije stalno povređivao“. A nažalost taj scenario se kao crni oblak nadvija nad karijerom Lazara Markovića.

Srpski napadač se opet poverdio! Drugi put u poslednjih mesec dana, popularni Markec mora na prinudnu pauzu. Podsetimo, Marković je bio u dobroj formi na početku sezone, proigrao je u Fenerbahčeu i podsetio na igre iz Partizana i Benfike, a onda je 28. septembra povredio leđa protiv Burse i morao na višenedeljnu pauzu.

Vratio se na teren, odigrao je minulog vikenda derbi protiv Galate i bio jedan od najboljih na terenu, a onda ga je opet zadesio maler. Povredio se posla sata igre na gostovanju Osmanliju i morao je van terena. Povredio se sam, bez duela sa protivnikom i automatski produžio u svlačionicu što znači da povreda nije naivna. Trener Pereira posle meča nije mogao da otkrije o kakvoj je povredi reč, ali je poručio da je Marković izgubljen za meč protiv Ajaksa narednog četvrtka.

Šteta... Taman kada je uhavtio formu i kada se ukazala šansa da ga Jirgen Klop vrati u Liverpul možda već u januaru, srpski reprezentativac mora na novu pauzu i rehabilitaciju.

Komentari / 0

Ostavite komentar