ПЛ БиХ, Борац - Радник! Авдукић: Борац је "рањена звијер"...

Голман Радника Асмир Авдукић по први пут ће се вратити на бањалучки Градски стадион и одиграти меч против Борца у којем је био дугогодишњи капитен.

Фудбал 31.10.2015 | 08:40
ПЛ БиХ, Борац - Радник! Авдукић: Борац је "рањена звијер"...

Клуб из Семберије је на три бода од лидерске позиције на табели Премијер лиге Босне и Херцеговине, док су Бањалучани у зони испадања због чега је отпуштен тренер Петар Курћубић, а на ужарену клупу доведен Жељко Врањеш.

Радник није изгубио четири посљедња меча, а жели да тако остане и након гостовања у Бањалуци у оквиру 14. кола Премијер лиге БиХ.

"Иза нас су резултати на којим нам могу позавидјети већи клубови, међутим, ми смо компактна цјелина која не смије пасти у еуфорију. Чињеница је да је Борац у великој кризи, резултати нису охрабрујући, смјена тренера на кормилу, а и положај на табели забрињава њихове присталице. Међутим, не смију нас заварати њихове слабости како не би дошло до опуштања, јер рањена звијер и те како може да покаже своје право лице баш онда када је то потребно, али вјерујем да се то неће десити баш против нас", изјавио је Авдукић за "Глас Српске".

Суботња утакмица (17 х) биће му прва у Бањалуци откако је напустио редове Борца.

"Били су то дани када нам ниједна екипа у БиХ није могла парирати, имали смо јак колектив, а и резултати су стизали сходно нашем квалитету. Ситуација је данас супротна од оне када сам ја био члан Борца. Вјерујем да ће Бањалучани наћи сламку спаса, а вјерујем да је ово само тренутак слабости, кризе резултата који је засјенио успјехе Борца кроз богату клупску историју. Тренутно сам голман Радника који има своје амбиције, а утакмица против Борца један је велики испит за нас, гдје се надам позитивном резултату", додао је искусни чувар мреже.

Радник ове сезоне ниједном није поражен на гостовањима - остварио је три побједе и три неријешена исхода са само два примљена поготка.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

рацбо

31.10.2015 08:32

Борац је данас мали миш , а не рањена звјер. Овакав Борац не заслужује да игра ни у некој трећеразредној лиги.

ОДГОВОРИТЕ