PL BiH, Borac - Radnik! Avdukić: Borac je "ranjena zvijer"...

Golman Radnika Asmir Avdukić po prvi put će se vratiti na banjalučki Gradski stadion i odigrati meč protiv Borca u kojem je bio dugogodišnji kapiten.

Fudbal 31.10.2015 | 08:40
PL BiH, Borac - Radnik! Avdukić: Borac je "ranjena zvijer"...

Klub iz Semberije je na tri boda od liderske pozicije na tabeli Premijer lige Bosne i Hercegovine, dok su Banjalučani u zoni ispadanja zbog čega je otpušten trener Petar Kurćubić, a na užarenu klupu doveden Željko Vranješ.

Radnik nije izgubio četiri posljednja meča, a želi da tako ostane i nakon gostovanja u Banjaluci u okviru 14. kola Premijer lige BiH.

"Iza nas su rezultati na kojim nam mogu pozavidjeti veći klubovi, međutim, mi smo kompaktna cjelina koja ne smije pasti u euforiju. Činjenica je da je Borac u velikoj krizi, rezultati nisu ohrabrujući, smjena trenera na kormilu, a i položaj na tabeli zabrinjava njihove pristalice. Međutim, ne smiju nas zavarati njihove slabosti kako ne bi došlo do opuštanja, jer ranjena zvijer i te kako može da pokaže svoje pravo lice baš onda kada je to potrebno, ali vjerujem da se to neće desiti baš protiv nas", izjavio je Avdukić za "Glas Srpske".

Subotnja utakmica (17 h) biće mu prva u Banjaluci otkako je napustio redove Borca.

"Bili su to dani kada nam nijedna ekipa u BiH nije mogla parirati, imali smo jak kolektiv, a i rezultati su stizali shodno našem kvalitetu. Situacija je danas suprotna od one kada sam ja bio član Borca. Vjerujem da će Banjalučani naći slamku spasa, a vjerujem da je ovo samo trenutak slabosti, krize rezultata koji je zasjenio uspjehe Borca kroz bogatu klupsku istoriju. Trenutno sam golman Radnika koji ima svoje ambicije, a utakmica protiv Borca jedan je veliki ispit za nas, gdje se nadam pozitivnom rezultatu", dodao je iskusni čuvar mreže.

Radnik ove sezone nijednom nije poražen na gostovanjima - ostvario je tri pobjede i tri neriješena ishoda sa samo dva primljena pogotka.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

racbo

31.10.2015 08:32

Borac je danas mali miš , a ne ranjena zvjer. Ovakav Borac ne zaslužuje da igra ni u nekoj trećerazrednoj ligi.

ODGOVORITE