Берлускони: Кад је Миха био споран?!

Газда "росо-нера" и не спомиње наводни ултиматум који је био постављен српском тренеру. "Милан подржава своје тренере", уверава.

Фудбал 31.10.2015 | 23:00
Берлускони: Кад је Миха био споран?!

Силвио Берлускони загрмео је прошле недеље на сараднике, бука у Миланелу стигла је и до канцеларије Синише Михајловића, а затим и до свлачионице. Тим је то добро чуо и реаговао - најпре је победио Сасуоло (2:1), а потом и Кјево (1:0).

Данас, "росо-нери" заузимају осмо место на табели, са само пет бодова мање од другопласираног Наполија. Ситуација на Сан Сиру много је пријатнија него у исто време прошле седмице, када је српском тренеру пренесен ултиматум да мора да побеђује или ће добити отказ.

"Промена је очигледна. Напустили смо неке старе принципе игре и кренули смо ка Милановом стилу. То значи да смо заиграли 'жешћи' фудбал, да имамо посед лопте... Чим се Балотели и Менез врате, моћи ћемо да спроведемо јако офанзивну тактику", рекао је газда Берлускони.

Наводни ултиматум, о којем су сви причали, сада и не помиње.

"Михајловић? Он је чврста личност и никад не дозвољава себи да буде оборен на земљу. Увек сам сматрао да има довољно самопоуздања да би имао добре резултате".

На питање да ли је било изричитог захтева да се Сасуоло и Кјево победе, одговорио је кратко: "Никад нисмо против својих тренера".

Амбиције "росо-нера" остајку исте.

"Лига шампиона остаје категорички императив. Као Милан, ми не смемо себи да допустимо да будемо ван полуфинала и финала Лиге шампиона", објаснио је Берлускони.

Један играч посебно му је привукао пажњу. Наравно, реч је о дебитанту на голу Ђанлуиђију Донарадуми, који је рођен у фебруару 1999.

"Прелепо је имати голмана од 16 година који је већ спреман да игра у Серији А. Он би могао да буде наш голман у наредних 20 година. Завидим својим наследницима, који неће морати да инвестирају у чуваре мрежа у годинама које долазе", истакао је Берлускони.

Коментари / 0

Оставите коментар