Berluskoni: Kad je Miha bio sporan?!

Gazda "roso-nera" i ne spominje navodni ultimatum koji je bio postavljen srpskom treneru. "Milan podržava svoje trenere", uverava.

Fudbal 31.10.2015 | 23:00
Berluskoni: Kad je Miha bio sporan?!

Silvio Berluskoni zagrmeo je prošle nedelje na saradnike, buka u Milanelu stigla je i do kancelarije Siniše Mihajlovića, a zatim i do svlačionice. Tim je to dobro čuo i reagovao - najpre je pobedio Sasuolo (2:1), a potom i Kjevo (1:0).

Danas, "roso-neri" zauzimaju osmo mesto na tabeli, sa samo pet bodova manje od drugoplasiranog Napolija. Situacija na San Siru mnogo je prijatnija nego u isto vreme prošle sedmice, kada je srpskom treneru prenesen ultimatum da mora da pobeđuje ili će dobiti otkaz.

"Promena je očigledna. Napustili smo neke stare principe igre i krenuli smo ka Milanovom stilu. To znači da smo zaigrali 'žešći' fudbal, da imamo posed lopte... Čim se Baloteli i Menez vrate, moći ćemo da sprovedemo jako ofanzivnu taktiku", rekao je gazda Berluskoni.

Navodni ultimatum, o kojem su svi pričali, sada i ne pominje.

"Mihajlović? On je čvrsta ličnost i nikad ne dozvoljava sebi da bude oboren na zemlju. Uvek sam smatrao da ima dovoljno samopouzdanja da bi imao dobre rezultate".

Na pitanje da li je bilo izričitog zahteva da se Sasuolo i Kjevo pobede, odgovorio je kratko: "Nikad nismo protiv svojih trenera".

Ambicije "roso-nera" ostajku iste.

"Liga šampiona ostaje kategorički imperativ. Kao Milan, mi ne smemo sebi da dopustimo da budemo van polufinala i finala Lige šampiona", objasnio je Berluskoni.

Jedan igrač posebno mu je privukao pažnju. Naravno, reč je o debitantu na golu Đanluiđiju Donaradumi, koji je rođen u februaru 1999.

"Prelepo je imati golmana od 16 godina koji je već spreman da igra u Seriji A. On bi mogao da bude naš golman u narednih 20 godina. Zavidim svojim naslednicima, koji neće morati da investiraju u čuvare mreža u godinama koje dolaze", istakao je Berluskoni.

Komentari / 0

Ostavite komentar