Терз о ''раскораку'': Покажимо љубав и посвећеност!

Одлазећи генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић рекао је да разуме тренера, играче и запослене у клубу, али их позвао да покажу љубав и посвећеност.

Фудбал 31.10.2015 | 20:40
Терз о ''раскораку'': Покажимо љубав и посвећеност!

Раније током дана, тренер лидера Суперлиге Миодраг 'Гроф' Божовић причао је на конференцији за штампу да је ситуацију у клубу аларманта, навевши да пре неколико дана није могао да попије кафу пред тренинг јер је нема.

"Није новост да Црвена звезда има много финансијских проблема и истина је да смо сви заједно срећни због великих успеха које остварујемо. Црвена звезда јесте у раскораку између зеља звездашке јавности и реалних могућности. Не желимо да продајемо Марка Грујића и Александра Катаија јер желимо шампионску титулу и Лигу шампиона, а са друге стране, опет, потребан нам је новац за живот клуба", навео је Терзић.

Најтрофејнији српски клуб тренутно је 14 бодова далеко од другопласираног Борца, док од вечитог ривала Партизана има 16 бодова више, после 15 одиграних кола.

"Направили смо добар тим, добар стручни штаб, добру атмосферу и на добром смо путу ка шампионској титули. Од прве рате – два милиона евра од трансфера Предрага Рајковића у септембру месецу – исплатили смо играче истручни штаб у износу од 900.000 евра, за обештећења клубовима, за појачања 600.000 евра, исплатили смо и три плате запосленима, као и део дуга Јагодини. Разумемо проблеме играча, тренера и запослених у клубу, али сви скупа морамо показати љубав и посвећеност према Црвеној звезди и финансијске проблеме решавати у ходу. Ове тешкоће нас могу само ујединити да будемо још јачи и успешнији на путу ка освајању шампионске титуле", додао је Терзић.

Коментари / 0

Оставите коментар