Terz o ''raskoraku'': Pokažimo ljubav i posvećenost!

Odlazeći generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da razume trenera, igrače i zaposlene u klubu, ali ih pozvao da pokažu ljubav i posvećenost.

Fudbal 31.10.2015 | 20:40
Terz o ''raskoraku'': Pokažimo ljubav i posvećenost!

Ranije tokom dana, trener lidera Superlige Miodrag 'Grof' Božović pričao je na konferenciji za štampu da je situaciju u klubu alarmanta, navevši da pre nekoliko dana nije mogao da popije kafu pred trening jer je nema.

"Nije novost da Crvena zvezda ima mnogo finansijskih problema i istina je da smo svi zajedno srećni zbog velikih uspeha koje ostvarujemo. Crvena zvezda jeste u raskoraku između zelja zvezdaške javnosti i realnih mogućnosti. Ne želimo da prodajemo Marka Grujića i Aleksandra Kataija jer želimo šampionsku titulu i Ligu šampiona, a sa druge strane, opet, potreban nam je novac za život kluba", naveo je Terzić.

Najtrofejniji srpski klub trenutno je 14 bodova daleko od drugoplasiranog Borca, dok od večitog rivala Partizana ima 16 bodova više, posle 15 odigranih kola.

"Napravili smo dobar tim, dobar stručni štab, dobru atmosferu i na dobrom smo putu ka šampionskoj tituli. Od prve rate – dva miliona evra od transfera Predraga Rajkovića u septembru mesecu – isplatili smo igrače istručni štab u iznosu od 900.000 evra, za obeštećenja klubovima, za pojačanja 600.000 evra, isplatili smo i tri plate zaposlenima, kao i deo duga Jagodini. Razumemo probleme igrača, trenera i zaposlenih u klubu, ali svi skupa moramo pokazati ljubav i posvećenost prema Crvenoj zvezdi i finansijske probleme rešavati u hodu. Ove teškoće nas mogu samo ujediniti da budemo još jači i uspešniji na putu ka osvajanju šampionske titule", dodao je Terzić.

Komentari / 0

Ostavite komentar