Видео - Дуле: Део гдје су моји да се зове "Невјерне бебе"!

Бивши тренер КК Партизан и доскорашњи председник ЈСД Партизан Душко Вујошевић рекао је да је смењен са места тренера из мотива који нису спортски.

Кошарка 31.10.2015 | 17:40
Видео - Дуле: Део гдје су моји да се зове "Невјерне бебе"!

Вујошевићу није продужен уговор у Хумској 1 по окончању прошле сезоне, а поред њега црно-беле је напустио и председник Предраг Даниловић.

"На скупштини је тадашњи председник (Предраг Даниловић, прим. аут) рекао да мора да поднесе оставку јер су му рекли да ниједан спонзор не може да дође у клуб док сам ја тренер. Сада видим да вршилац дужности председника (Мирослав Берић) каже није било никаквих притисака. Мени ту нешта није јасно", рекао је Вујошевић за Партизан ТВ.

"Човек ако ради одређени посао мора да прихвати одговорност и да не сме да дозволи да се неке ствари, проблеми дозвољавају немо и у тишини, већ да јавност буде упозната. Радећи на такав начин то ме коштало моје основне каријере, спортске, јер сам вероватно једини тренер који није смењен из недостатка резултата, него из неких других мотива", додао је најтрофејнији тренер у историји КК Партизан.

Вујошевић је имао духовиту опаску на идеју да се име стадиона Партизана да у закуп како би се обезбедила финансијска средства за клубове спортског друштва.

"Ја само предлажем да се онај тамо део где су ови моји из кошарке зове "Неверне бебе", рекао је Вујошевић кроз смех.

Коментари / 0

Оставите коментар